fbq
Nahkapukuun sonnustautunut Adele piiloutui luksuslaukkunsa taakse - katso hulvaton kuvasarja suhdeonnea hehkuvasta tähdestä! | Seiska
Ulkomaat
21.10.2021 22:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Adele
Nahkapukuun sonnustautunut Adele piiloutui luksuslaukkunsa taakse - katso hulvaton kuvasarja suhdeonnea hehkuvasta tähdestä!
Ulkomaat
21.10.2021 22:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Viime perjantaina tauon jälkeen sinkun julkaissut Adele, 33, seurasi tiistaina (19.10.) koripalloa pirteissä tunnelmissa. Hän oli saapunut Golden State Warriorsin ja Los Angeles Lakersin matsiin miehensä kanssa.

Brittilaulaja katseli pelaajien mittelyä oman kultansa kainalosta. Hänen kerrotaan myös heilutelleen faneilleen, jotka olivat onnistuneet saamaan laulajan huomion.

Lue lisää: Jestas! Minihameessa harppovaa Adelea ei ole tunnistaa – katso tuoreet paparazzikuvat!

Adelella oli yllään upeat nahkakuteet, joiden väri mätsäsi loistavasti Louis Vuittonin shaaliin ja pikkulaukkuun.

Pelin aikana tapahtui hauska käänne, kun Adelen oma biisi alkoi soida hallissa. Yllättäen tähti päätti käyttää luksuslaukkuaan piiloutuakseen tv-kameralta. Hänen reaktionsa tilanteeseen on suorastaan hulvaton. Katso kuvat alta!

Adele
Adele
Adele

Onnellisesti suhteessa

Adelen uusi poikaystävä Rich Paul, 39, on maineikas urheiluagentti, joka tunnetaan muun muassa korislegenda LeBron Jamesin edustajana. Kaksikko on deittaillut kesästä saakka, ja heidät on aiemminkin nähty yhdessä korispelissä sekä matkalla ravintolaan treffeille. Ensimmäinen yhteiskuva heistä saatiin Instagramiin syyskuussa.

Lue lisää: Lempi leiskuu! Laulajatähti Adele vahvisti vihdoin suhteensa agenttimieheen – poseeraa näyttävissä kuvissa!

Adele ja Rich Paul
Pariskunta jännitti peliä aitiopaikoilla.

Adele jätti eropaperit miehestään Simon Koneckista, 47, marraskuussa 2019, ja ero astui voimaan tänä vuonna. Laulaja on vakuuttanut Voguen lokakuisessa haastattelussa, että ero sujui ilman suurempia ongelmia. Kaksikko jakaa kouluikäisen poikansa huoltajuuden.

Instagram-live kohautti

Hiljattain tähti sai aikaan meemivyöryn, kun hän piti ensimmäistä kertaa Instagram-liven yli 40 miljoonalle seuraajalleen. Fanien kysymykset saivat hänet hämmennyksiin, ja hän onnistui myös pahastuttamaan animaatiohahmo Pipsa Possun.

Lue lisää: Oho! Tällaisena et ole nähnyt Adelea – katso tuoreet kuvat kohauttaneesta supertähdestä