fbq
Ulkomaat
03.09.2021 13:59
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Adele
Jestas! Minihameessa harppovaa Adelea ei ole tunnistaa – katso tuoreet paparazzikuvat!
Ulkomaat
03.09.2021 13:59
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Huippusuosittu brittilaulaja Adele, 33, saatiin ikuistettua harvinaisiin kuviin alkuviikosta, kun hän suuntasi viettämään treffi-iltaa Rich Paulin kanssa. Miekkosen on raportoitu olevan laulajan uusi mielitietty. 

Muun muassa Rolling In The Deep -hitistään tunnettu tähti oli sonnustautunut hyvin lyhyeen hameeseen. Tietojen mukaan kaksikko suuntasi syömään. Illallispaikaksi valikoitui tällä kertaa Otium-niminen viihtyisä ravintola.

Los Angelesin yössä maanantaina-iltana bongattua Adelea on vaikea tunnistaa mustan maskin takaa. Solakoituneen supertähden on lisäksi kerrottu karistaneen 50 kiloa ruokavalionsa avulla.

Lue lisää: Hurjasti laihtunut Adele palasi parrasvaloihin: supertähti vitsaili painonpudotuksellaan – kuva!

Adele
Tähti oli pistänyt jalkaansa näyttävät, korkeakorkoiset saappaat.
Adele
Kultaiset korvakorut välkkyivät, kun hittimestari harppoi heilansa kanssa kohti illanviettoa.

Lue lisää: Laulaja Adele karisti 50 kiloa – tiukka ruokavalio sallii viinin ja suklaan!

KUUMIA SUHDEHUHUJA

Laulajakaunottareen viime aikoina yhdistetty Rich Paul on varakas 39-vuotias urheiluagentti, joka edustaa useita tunnettuja NBA-tähtiä, kuten LeBron Jamesia. Rich nähtiinkin heinäkuun puolivälissä Adelen kanssa seuraamassa koripallopeliä.

Kaksikosta alkoi levitä suhdehuhuja kesän mittaan. Page Sixin mukaan pari on tapaillut toisiaan toukokuusta saakka. Tuoreissa kuvissa pari ei kuitenkaan innostunut jakamaan julkisia hellyydenosoituksia toisilleen. People-lehden lähteet tietävät kertoa suhteen muuttuneen vakavammaksi, ja Adelen sanotaan olevan hyvin iloinen uudesta elämäntilanteestaan.

Adele
Tässä suosikkilaulaja paistattelee Grammy-gaalan punaisella matolla vuonna 2017. Tuolloin hän voitti vuoden albumin palkinnon.

Adele erosi ex-miehestään, liikemies Simon Koneckista vuonna 2019, ja ero astui lopullisesti voimaan tämän vuoden maaliskuussa. Tähti on pitänyt sen jälkeen matalaa profiilia ihmissuhdekuvioistaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »