fbq
Ulkomaat
13.12.2021 15:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press
Peter Nygård
Järkyttäviä paljastuksia Peter Nygårdin epäillyistä seksuaalirikoksista: koski 8-vuotiasta tyttöä epäsopivasti - pojalta radikaali ratkaisu
Ulkomaat
13.12.2021 15:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press

Suomalais-kanadalainen muotimiljonääri Peter Nygård, 80, istuu parhaillaan kanadalaisvankilassa epäiltynä lukuisista seksuaalirikoksista.

Vuosikymmenten aikana Nygårdin epäillään ahdistelleen sekä raiskanneen kymmeniä naisia ja jopa teinityttöjä. Rikosvyyhti alkoi avautua, kun kymmenen Nygårdia syyttänyttä naista nosti miljonääriä vastaan joukkokanteen vuonna 2020.

Lue myös: Peter Nygårdin seksiskandaalipiina pahenee – jo 46 naista syyttää suomalaissyntyistä miljonääriä ahdistelusta ja raiskauksista!

 

Peter Nygård poseerasi vielä 2017 ystävättärensä Tanya Tuckerin kanssa punaisella matolla.
Peter Nygård poseerasi vielä 2017 ystävättärensä Tanya Tuckerin kanssa punaisella matolla.

 

Nyt yhdysvaltalaiskanava NBC:n Dateline-ohjelmassa käsitellään karmivan seksiskandaalin uusia yksityiskohtia. Kokemuksistaan avautuu muun muassa Nygårdin poika Trey Peele, 18.

Trey kertoo ohjelmassa olleensa vain 11-vuotias, kun hänen äitinsä, supermalli Beverly Peele kertoi pojalleen järkyttäviä tietoja Nygårdista.

Lue myös: Omat pojat syyttävät Peter Nygårdia kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä - väittävät Nygårdin pyytäneen seksityöläistä raiskaamaan heidät 14-15-vuotiaina

Beverly joutui kertomansa mukaan Nygårdin raiskaamaksi, minkä seurauksena Trey syntyi. Beverly säilytti salaisuutensa aina vuoteen 2020 asti, jolloin puheet Nygårdin hirmuteoista tulivat julki.

- Sanoin äidilleni, että meidän täytyy tulla julkisuuteen asian kanssa, Trey kertoo tuolloin kannustaneensa äitiään.

- Luulen olevani okei niin kauan kuin sinäkin olet. Voisimme päästä tämän ylitse yhdessä, hän sanoi.

Monet Nygårdin epäillyt seksuaalirikokset tapahtuivat hänen Bahaman-huvilallaan. Muotimoguli järjestikin tiluksillaan pahamaineisia hemmottelu- eli pamper-juhlia, jossa vieraiksi kutsutut naiset pääsivät rentoutumaan ja seurustelemaan keskenään. Miehet eivät olleet juhliin tervetulleita.

Lue myös: Peter Nygård näyttäytyi nuutuneena ja raihnaisena – seksuaalirikoksista syytetyn suomalaissyntyisen miljonäärin kunto yllätti oikeudessa!

 

Peter Nygårdin poika Trey Peele äitinsä Beverly Peelen kanssa.
Peter Nygårdin poika Trey Peele äitinsä Beverly Peelen kanssa.

"En tuntenut käsiäni"

Syytösten mukaan Nygårdin löytäessä juhlistaan sopivan uhrin, hän tilasi Happy juice -juoman, jonka tiedettiin sisältävän huumausainetta.

Ohjelmassa entinen työntekijä Maridel Carbuccia murtuu kertoessaan hyväksikäyttökokemuksestaan Nygård Cay -huvilalla. Myös hän sai Nygårdilta käteensä erikoisen juoman, ja muutaman kulauksen jälkeen Maridelin näkö alkoi sumentua.

- Minua alkoi pyörryttää, enkä tuntenut enää käsiäni. Yhtäkkiä en ollut enää toimintakykyinen, enkä päässyt ylös. Hän oli päälläni. Yritin työntää häntä pois, Maridel kyynelehtii ohjelmassa.

 

Bahamalla sijaitsevan Nygård Cayn seinien sisällä on tapahtunut kammottavia asioita.
Bahamalla sijaitsevan Nygård Cayn seinien sisällä on tapahtunut kammottavia asioita.

 

Oma poika kuvailee hirviöksi

Epäiltyjen julmien seksuaalirikosten lisäksi on paljastunut, että Peter on saanut lapsia tämän hetkisen tiedon mukaan ainakin kahdeksan naisen kanssa. Todellisuudessa lukumäärä voi olla huomattavastikin suurempi.

Treyn lisäksi isäänsä vastaan on avoimesti taistellut myös Nygårdin poika Kai Bickle, 38, joka kertoo Dateline-ohjelmassa auttaneensa aktiivisesti FBI:ta tutkimaan isänsä tekosia.

Kai kertoo kääntyneensä isäänsä vastaan nähtyään hänen käyttäytyneen epäsopivasti 8-vuotiasta tyttöä kohtaan illalliskutsuilla muutamia vuosia sitten. Tyttö oli Peterin silloisen naisystävän lapsi.

- Tyttö istui Peterin vieressä, niin sanotulla tyttöystävän paikalla. Se oli outoa. Peter nosti kätensä tytön korvalle ja kuiskutteli tälle salaisuuksia, Kai kuvailee näkemäänsä.

- Peter ohjasi tytön ylös pöydästä ja pyysi tätä siirtymään oikealle puolelleen. Hänen kätensä oli tytön vyötäröllä. Silloin näin miten hänen kätensä alkoi tehdä liikettä. Näytti kuin hän olisi hieronut tytön yläreittä. Kaikki kehossani kertoi hänen tekevän jotain hirveää.

Lue myös: Luksusjuhlien tapahtumat järkyttivät: Peter Nygårdin Kai-poika kääntyi isäänsä vastaan jo ennen kohuttuja joukkokanteita

Kai kuvailee haastattelussa isäänsä hirviöksi.

- Melkoinen pyörremyrsky pään sisällä, kun luulee isäänsä prameaksi ja ahkeraksi liikemieheksi, mutta sitten selviääkin, että kulissien takana hän onkin oikeasti hirviö, Kai kertoo haastattelussa.

Nimensä Nygårdista Bickleksi vaihtanut Kai on varma, että oikeus tapahtuu hänen isänsä tekemien tekojen rangaistuksena.

- Suuri taakka on pudonnut harteiltani. Hän ei pysty enää satuttamaan ketään.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »