Katso kuvat!
jared leto

Hui, mikä hurjapää! Näyttelijä Jared Letonin tapa on äärimmäinen ratkaisu etäisyyden pitämiseen – olisiko sinusta tähän?

Ulkomaat | 22.03.2021 22:01

Näyttelijä ja laulaja Jared Leto, 49, tunnetaan kuuluisien elokuvaroolien ja maineikkaan musiikkiuransa lisäksi omanlaatuisena persoonana. Hän julkaisi Instagram-tilillään kahden kuvan päivityksen, mistä käy ilmi hänen hurjapäinen harrastuksensa.

Näyttelijä on otoksissa kiivennyt korkealle ilmaan vuorenseinämällä, ja hänen takanaan näkyvät kauniit rannikkomaisemat. Korkeuksista otetut kuvat on laulajan mukaan otettu vuonna 2019, mutta siitä huolimatta hän vitsailee niiden liittyvän koronavirukseen. 

- Äärimmäistä etäisyyden pitämistä. Kesä 2019. Hullua miten maailma on muuttunut sen jälkeen. Jared kertoo. 

Lue myös: Atleettinen muusikkokomistus Jared Leto tihkuu seksiä: pyykkilautavatsan uurteet ovat lähes käsin kosketeltavia - katso kuvat! 

Suurta vaaraa hänellä ei ollut putoamisesta kuvien ottohetkellä, sillä hänellä on turvavälineet kunnossa. Näyttelijällä on lajiin tarvittavien kenkien, valjaiden ja turvaköyden lisäksi suojakypärä sekä magnesium-pussi. Pussissa on valkoista mangesium-jauhoa, mikä käsiin hierottuna parantaa sormien pitoa kiipeillessä. 

Hyvin hän kuvista päätellen seinällä pysyykin, joten atleettinen laulaja ei taida olla lajissa mikään vasta-alkaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Mysteerinainen

Ohjaaja Ridley Scottin tulevassa House of Gucci -elokuvassa näyttelevä Jared nähtiin huomiota herättävällä tyylillään viime viikolla Italiassa. Paolo Gucci -roolia esittävä näyttelijä oli Milanon rautatieasemalla paksussa untuvatakissa ja rennoissa college-housuissa. 

Lue myös: Ai mikä koronavirus? Jared Leto häröili pitkään aavikolla - kuuli pandemiasta vasta nyt!

Miehen seurassa oli myös mysteerinainen, joka oli pukeutunut täysin mustiin. Molemmilla heillä oli vaaleanpunaiset kasvomaski suojaamassa koronavirukselta, ja he kantoivat suuria ostoskasseja täynnä tavaroita. 

1
5

Lue myös: Jared Leto pelotteli irtopäällä, Emily Blunt säihkyi kultaisena merenneitona – Seiskan muotipoliisi ratsasi Met-gaalan erikoisimmat asut!

2
3
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!