fbq
Hllwd
19.05.2019 21:46
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: All Over Press
Muotipoliisi ja Met-gaalan asut.
Jared Leto pelotteli irtopäällä, Emily Blunt säihkyi kultaisena merenneitona – Seiskan muotipoliisi ratsasi Met-gaalan erikoisimmat asut!
Hllwd
19.05.2019 21:46
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: All Over Press

Metropolitan Museum of Artsin järjestämä tunnettu Met-gaala veti totuttuun tapaan punaiselle matolle useitä tähtiä näyttävissä asuissa.

Kynttiläkruunun loistetta!

Katy Perry

Laulaja Katy Perry, 34, kirjaimellisesti loistaa uniikissa asussaan. Moschinon suunnittelemassa hopeanvärisessä mekossa on erikoisuutena useassa tasossa hehkuva kynttiläkruunu! Tämä puku päällä ei istuta, mutta pisteet persoonallisuudesta ja kekseliäisyydestä.

Arvosana: 7

Lue myös: Katy Perry ja Céline Dion kohtasivat Met-gaalan jatkoilla: pussasivat kadulla – tilanne tallentui videolle!

Asusteena irtopää!

Jared Leto

Näyttelijä ja muusikko Jared Leto, 47, säväytti Guccin punaisessa iltapuvussa. Puku ei olisi herättänyt yhtä paljon huomiota ilman asusteena ollutta Jaredin itsensä näköistä irtopäätä! Erikoinen ja jopa hieman pelottava asuste olisi kuitenkin sopinut paremmin halloween-juhliin.

Arvosana: 6

Lue myös: Moni suomalaisjulkkis pääsi Jared Leton hellään syleilyyn: "Ensimmäinen asia, jonka Jared sanoi, oli kiitos" - myös fanit sekosivat! Katso kuvat!

Kultaista unelmaa!

Emily Blunt

Näyttelijä Emily Blunt, 36, oli valinnut juhla-asukseen Michael Kors Collectionin kultaisena säihkyvän puvun. Merenneitohenkiseen pukuun oli yhdistetty samaa sävyä olevat kukkaispäähine ja iltalaukku. Tässä kokonaisuudessa on tyyliä ja säihkettä!

Arvosana: 10

Lue myös: Ohhoh, näyttelijäkaunotar Emily Bluntin "vulvaliivi" hämmästytti SAG-gaalassa - katso kuvat pukuloistosta!

Tyylikkäänä radalla!

Lewis Hamilton

Formulatähti Lewis Hamiltonin, 34, puku on Tommy Hilfigeriltä. Puvun täydentävät tarkoin harkitut asusteet, kuten näyttävät korvakorut ja helmin koristeltu hiuspanta. Formuloiden moninkertaisella maailmanmestarilla näyttääkin olevan raskaan kaasujalan lisäksi myös silmää muodille!

Arvosana: 9

Lue myös: Lotta Näkyvä väleistään nuoruuden rakkauteensa F1-mestari Lewis Hamiltoniin: Olemme edelleen hyviä ystäviä!

Erikoinen banaanipäähine!

Cara Delevingne

Malli Cara Delevingnen, 26, asukokonaisuus Diorilta on täynnä väriä ja ilottelua. Sateenkaaren väreissä loistavan asun huipennuksena on muun muassa silmämunista ja banaaneista koostuva päähine. Vaikka kokonaisuus onkin hauska, se on jo liian kirjava!

Arvosana: 5

Tilaa Seiskan uutiskirje! »