fbq
Ulkomaat
18.03.2021 12:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Tom cruise
Huh, mitkä maisemat! Tom Cruise myy massiivista yli 33 miljoonan euron luksuslukaaliaan: sopii myös suomalaiseen makuun - kuvat!
Ulkomaat
18.03.2021 12:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Lukuisten toimintaelokuvien tähti Tom Cruise, 58, on laittanut hulppean luksuslukaalinsa Coloradon lumisissa maisemissa myyntiin. Hän pyytää massiivisesta hirsimökistä 39,5 miljoonaa dollaria, mikä on euroissa noin 33,1 miljoonaa. 

Supersporttisesti varustetulla tontilla on paljon lääniä, sillä hyvin suojattu ja yksityinen alue kattaa yli 129 hehtaaria. Sijaintikin on mitä mainioin, koska se on hyvin lähellä maineikkaita Aspenin lasketteluvuoria. 

Lue myös: Kohuissa rypenyt miljonäärijuontaja myy kartanoaan! Ellen DeGeneres pyytää kuuluisasta lukaalistaan yli 44 miljoonaa – katso kuvat! 

Laajalle tontille on tehty useita urheiluun kannustavia ratoja, kuten moottoripyörille ja lumikelkoille tarkoitettu rata. Lisäksi alueella on monia eräreittejä, suuri urheilukenttä ja kylpylä.

Tämä tunnelmallinen lukaali voisi sopia myös suomalaiseen makuun!

1
2
3

Lue myös: Tyra Banks törsäsi rantataloon lähes 4 miljoonaa - kaipaako supermallin uusi luksuslukaali silti remonttia? Kuvat! 

4
5
6

Lue myös:  Näyttelijäkomistus Zac Efron laittoi luksuskotinsa myyntiin: pyytää talosta peräti 4,8 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta lukaalista 

7
8
9

Rakennukset

Näyttelijä suunnitteli ja rakennutti lomakohteen kupeessa olevaa taloaan vuosia ja sai sen valmiiksi 1994. Valmiissa rakennuksessa on huimat 929 neliötä, ja sen sisällä on neljä klassisen kaunista makuuhuonetta. 

Lue myös: Toimintatähti törsäsi huolella! Sylvester Stallone osti uuden miljoonalukaalin – maksoi lähes 29 miljoonaa euroa: katso kuvat 

Koko kookas kämppä on koristeltu kauniilla puisilla pinnoilla, ja siellä on upeita kivisiä takkoja, jotka lämmittävät lumisen hyisissä öissä mukavalla tavalla. 

Tontilla on myös kolmen makuuhuoneen vierastalo. 

10
11
12

Lue myös: 750 pullon viinikellari! Täällä hulppeassa lukaalissa Miley Cyruksesta eronnut Liam Hemsworth paransi sydänsurunsa veljiensä tukemana – kuvat!

13
14
15

Lue myös: Tältä näyttää Beverly Hillsin pornoimman kotirouvan sinkkulukaali: Erika Girardin uusi vaatimaton koti - katso kuvat ja vertaa! 

16
17
Tilaa Seiskan uutiskirje! »