750 pullon viinikellari! Täällä hulppeassa lukaalissa Miley Cyruksesta eronnut Liam Hemsworth paransi sydänsurunsa veljiensä tukemana – kuvat!

Hllwd | 24.01.2021 13:00

Liam Hemsworthin, 30, erottua viime vuonna Miley Cyruksesta, 28, hän muutti veljiensä Chrisin, 37, ja Luken, 40, sekä näiden perheiden luokse Malibuun.

Kaikki kolme velikultaa asuivat siis saman katon alla hetken aikaa, kun keskimmäinen veli toipui sydänsuruistaan. Vaikka veljekset ovat kuin ilvekset, kaipasivat he ilmeisesti hieman enemmän omaa tilaa ympärilleen, sillä hulppea talo on tullut myyntiin.

Lue myös: Se ei kauan kestänyt: Miley Cyrus ja Liam Hemsworth eroavat – häistä alle vuosi!

talo

Los Angelesin Malibussa sijaitsevassa kodissa voi avata ikkunat ja ovet ympäri vuoden pelkäämättä vihmovaa kylmyyttä.

430 neliötä kattava talo sisältää muun muassa kylpyläosaston, kullattuja kalusteita ja kaksi vaatehuonetta.

Luonnollisesti varustelutasoon kuuluu myös oma elokuvateatteri, mutta erikoisuutena talossa on valtava viinikellari. Siellä on tilaa jopa 750 pullolle, joten viiniä tässä residenssissä saa lipitellä!

Ja kukapa ei niin haluaisi tehdä, samalla kun kylpee Hemsworthin veljesten vanhassa kylpyammeessa, jota valaisee romanttinen kristallikruunu.

kylppäri

Tässä kylpyhuoneessa tarkkasilmäisimmät kiinnittävät huomion suihkun seinään laitettuun kauniiseen kuvio-laattaan. Ylellisyyksistä ei ole tingitty.

Keittiöstä aukeavat näköalat vehreään puutarhaan ja sieltä aina Tyynenmeren rantaan asti. Rakennus itsessään sijaitsee Santa Monica -vuorten rinteessä, joten vastapainoksi romanttiselle merimaisemalle voi käydä vuorikiipeilemässä suositussa maastossa aivan naapurustossa.

keittiö

Keittiössä on käytetty amerikkalaiseen tapaan tummaa puuta, mutta vastapainoksi on tuotu paljon kauniita vaaleita pintoja.

Puutarhan varusteltuun puolestaan kuuluu muun muassa moderni tulisija kauniisti laatoitetulla patiolla. Herrasmiehet ovat myös hemmotelleet lapsiaan kuvissa pilkistävällä trampoliinilla.

patio

Takapihan patio on täynnä ylellisyyksiä, mutta valtavat lasiovet ja -ikkunat tarjoavat lumoavan näkymän asukkailleen myös keittiöstä tai olohuoneen sohvalta.

Rouviakaan ei ole unohdettu, sillä patiolle on sijoitettu myös trendikäs ja boheemi riippumatto päivän lepohetkiä varten.

riippukeinu

Hillitty sisustus

Talo on sisäpuolelta sisustettu huomattavasti normaalia amerikkalaista luksustyyliä hillitymmin. Tilat ovat avaria ja vaaleita, pois lukien elokuva-teatterin purppuran violetit seinät.

Nukkumatilaa on asunnossa neljän makuuhuoneen verran, mikä lienee ollut varmasti veljesten vaatimuslistalla, kun 11 perheenjäsentä asusti samassa torpassa.

makuuhuone

Makuuhuoneita on asunnossa useita ja ne ovat sisustettu sopivasti skandinaavisen hillitystä tyylistä pitävien mieleen.

Materiaalivalinnat ovat luonnonläheisiä, sillä esimerkiksi lattioista löytyy vaaleaa puulankkua ja beigeä kivilaattaa. Näitä vaaleita pintoja on höystetty tummemmasta puusta tehdyillä keittiön kaapeilla, jollaiset tuntuvatkin olevan lähes vakiokalusteita Atlantin toisella puolella.

Lisää aussitunnelmaa veljekset ovat tuoneet muun muassa konjakinsävyisillä nahkatuoleilla. Sisustuksen ilahduttavia yksityiskohtia ovat esimerkiksi merihenkinen seinäkello ja makuuhuoneesta löytyvät kaislavalaisimet.

Hulppeaa luksusta

Jottei elo Chrisin vuonna 2016 ostamassa lukaalissa menisi liian tavanomaiseksi, sisältää huoneiston varustelu myös ravintolatasoisen keittiön ja neljä kylpyhuonetta.

Kahdessa tasossa sijaitseva olohuone on myös näyttävyydessään vertaansa vailla. Lattiasta kattoon yltävät ikkunat tekevät näkymästä mykistävän komean, jopa silloin kun yksikään Hemsworthin veljeksistä ei ole takapihan terassilla ottamassa aurinkoa.

olohuoneHurmuriveljesten olohuoneessa voi virittäytyä tunnelmaan television, takkatulen ja viinien äärellä.

Miljoonaomaisuudet

Hintapyyntö on reilut neljä miljoonaa euroa, joten voisi kuvitella näyttelijäveljesten tehneen pientä pintaremonttia sillä ostohinta heillä oli vajaa kolme miljoonaa.

Pyyntihinnan mennessä läpi he voivat pilkkoa voittosumman keskenään, vaikka pikkurahasta ei liene kenelläkään puutetta.

Chrisin yhteistyö Marvelin kanssa on luonut hänelle lähes 74 miljoonan euron omaisuuden, kun taas Liamin omaisuuden arvoksi on arvioitu reilut 21 miljoonaa euroa. Lukella on omaisuutta itsellään 2,5 miljoonan euron arvosta.

veljeksetVelikullat Liam, Chris ja Luke ovat kotoisin Australiasta. – Se oli Hemswort-hin kauhujen talo, on Luke sanonut leikillään haastattelussa.

Liam on lempisetä

Luken perheeseen kuuluu kolme tytärtä ja Chrisiä on puolestaan siunattu kaksoispojilla ja tyttärellä. Vuonna 2016 Liam kertoikin olevansa maailman mukavin setä veljiensä lapsille.

– Antaisin heidän tehdä kaiken, mitä he haluavat. Paljon karkkia ja vielä lisää karkkia, Liam vitsaili.

Liam on myös kertonut saavansa täyden kasvo- ja kynsihuollon säännöllisesti veljentyttäriltään.

Kuka sitten päätyykään kirjoittamaan kauppakirjan Malibussa sijaitsevasta talosta, voi bongata naapurustosta esimerkiksi Jennifer Anistonin, hänen ex-siippansa Brad Pittin, julkkisperijätär Paris Hiltonin ja kohuissa rypeneen näyttelijän Charlie Sheenin.

Lue myös: Huh, mitkä kämppäkuvat! Tätä luksuskartanoa Jon Bon Jovi kauppaa – hinta yli 13 miljoonaa euroa

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!