Katso kuvat!

Toimintatähti törsäsi huolella! Sylvester Stallone osti uuden miljoonalukaalin – maksoi lähes 29 miljoonaa euroa: katso kuvat

Hllwd | 21.12.2020 21:03

Lukuisista toimintaelokuvista tunnettu Sylvester Stallone, 74, osti uuden miljoonalukaalin Floridan Palm Beach -alueelta. 

Sylvester maksoi hulppeasta asunnosta yli 35 miljoonaa dollaria, eli noin 28,97 miljoonaa euroa.

Toimintatähden hulppea lukaali on kauniilla rantatontilla, josta pääsee takapihalta suoraan meriveteen pulikoimaan. Aidatulla tontilla on kokonaisuudessaan tilaa yli 0,6 hehtaaria.

Lue myös: Nicole Scherzinger myy hervotonta luksuslukaaliaan: hintapyyntö yli 6,7 miljoonaa euroa - katso kuvat!

Pihalta löytyy upea avaimenreiän mallinen uima-allas, mikä täyttää takapihan melkein kokonaan.  

Tontille on muutama rakennus, joiden yhteenlaskettu neliömäärä on 1 230. Neliöistä suurimman osan kattaa massiivinen päärakennus.

Taloon mahtuu asumaan useampi henkilö, koska siinä on tilaa ällistyttävät 975 neliötä. Rakennus on tehty upeaan espanjalaiseen tyyliin, ja se kätkee sisäänsä viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. 

Erikoisuutena talossa on viineille oma huone, jonka lämpötilaa voi säätää juomille sopivaksi.

Sylvester on tunnettu toimintaelokuviensa lisäksi massiivisista lihaksistaan, jotka ovat olennaiset kyseisen elokuvagenren tähdille. Lihaskuntoaan kookas näyttelijä pystyy ylläpitämään lukaalin kuntosalilla, missä hän voi uhreilla omassa rauhassaan. 

1
2
3
4

Lue myös: Kipaisiko Duudsonit-tähti talokaupoilla?! Jukka Hildén muutti Chachi-rakkaansa kanssa 1,8 miljoonan luksuslukaaliin – kuva! 

6
5
7

Lue myös: Sisäkuvat julki! Tässä Reese Witherspoonin 10 miljoonan euron lukaali – uuden kodin hankinnasta nousi kohu!

Vieraille

Tontilla on erillinen vierasrakennus, joka on aivan hiekkarannan kupeessa. Hiekkarannalla on myös hyvin pitkä laituri, jonka kupeeseen voi ankkuroida isommankin veneen. 

Lue myös: Avril Lavigne törsäsi moderniin luksuslukaaliin 6,5 miljoonaa euroa - onko tämä kämppä jättihintansa arvoinen? Katso kuvat!

Upea rantatontin hiekkarannalla on myös mukavasti mittaa, koska sen pituus on noin 76 metriä. 

8
9
10

Lue myös: Selena Gomez teki keittiöstään televisiostudion – katso sisäkuvat laulajakaunottaren 4,2 miljoonan luksuslukaalista!

12
13
14

Lue myös: Tarja Turunen rentoutuu miljoonalukaalissaan imurinvarressa: En edes tiedä, montako neliötä kodissamme on! 

15
17
18

Lue myös: Sisko välittää Niko Ranta-ahon miljoonalukaalia! Luksusasunto muuttui lemmenpesästä bilekämpäksi: kaikki Sofia Belórfista muistuttava tyhjennettiin - takana hurjia kohuja! 

19
20
21
11
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!