Katso kuvat!

Näyttelijäkomistus Zac Efron laittoi luksuskotinsa myyntiin: pyytää talosta peräti 4,8 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta lukaalista

Hllwd | 22.12.2020 21:55

High School Musical -elokuvista kansainväliseksi näyttelijätähdeksi noussut Zac Efron, 33, laittoi luksuskotinsa myyntiin. 

Los Angelesissa sijaitsevasta hulppeasta lukaalista näyttelijäkomistus pyytää peräti 5,9 miljoonaa dollaria, eli 4,8 miljoonaa euroa.  

Zac on asunut jo kesästä asti vuokralla ranta-asunnossa Australiassa Gold Coastilla. Nyt näyttäisi siltä, että hän on jäämässä maahan pidemmäksi aikaa. Näyttelijäkomistukselle on pitänyt maassa seuraa paikallinen tarjoilija Vanessa Valladeres.

Lue myös: Toimintatähti törsäsi huolella! Sylvester Stallone osti uuden miljoonalukaalin – maksoi lähes 29 miljoonaa euroa: katso kuvat 

Myytävä lukaali

Nykyisin Australiassa viihtyvä näyttelijä asui pitkän aikaa Los Feliz -asuinalueella Yhdysvalloissa massiivisessa rakennuksessa, jonka hän osti seitsemän vuotta sitten neljällä miljoonalla dollarilla.  

Julkkiksella on ollut kodissaan hyvin rauhallista, sillä se on hyvin suojattu kookkailla pensasaidoilla. Aidat koristavat pihan hiekkaista ajotietä, joka kulkee aivan päärakennuksen kupeeseen asti. 

Päärakennus on upea, kaksikerroksinen moderni lukaali, jossa on tilaa huimat 560 neliötä. Talossa on neljä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. 

Lue myös: Avril Lavigne törsäsi moderniin luksuslukaaliin 6,5 miljoonaa euroa - onko tämä kämppä jättihintansa arvoinen? Katso kuvat!

Upean talon etuoven takaa paljastuu avoin tila, mitä koristavat pienoiset vesiputoukset ja hyvin taiteellinen kultainen veistos. 

Olohuoneen vieressä on näyttävä ruokailutila, jonka seinille on nostettu skeittilautoja koristeeksi. Ruokahuoneessa Zac on voinut nauttia ravitsevista annoksista, jotka valmistuvat helposti rakennuksen gourmet-keittiössä. 

Erikoisempia sisustuselementtejä Zacilla on lukaalissa skeittilautojen lisäksi pingispöytä, filpperi-peli ja suuri taulu edesmenneestä kamppailulajien mestarista Bruce Leestä

1
2
3

Lue myös: Tarja Turunen rentoutuu miljoonalukaalissaan imurinvarressa: En edes tiedä, montako neliötä kodissamme on! 

4
6
6

Lue myös: Sisko välittää Niko Ranta-ahon miljoonalukaalia! Luksusasunto muuttui lemmenpesästä bilekämpäksi: kaikki Sofia Belórfista muistuttava tyhjennettiin - takana hurjia kohuja! 

8
9
11

Luksusta

Lukaalin luksusmaisia piirteitä korostavat upeat terassit, jotka kattavat koko talon sivureunan kaupungin puolelta. Terasseilla on kaksi erillistä uima-allasta, joista pyöreänmallisessa loikoillessa voi ihailla kaupungin päälle kaartuvaa auringonnousua. 

Lue myös: Selena Gomez teki keittiöstään televisiostudion – katso sisäkuvat laulajakaunottaren 4,2 miljoonan luksuslukaalista! 

Tontilla on myös erillinen rakennus vieraille, minkä Zac remontoi uuteen uskoon. Vierasrakennuksesta muokattiin lihaksikkaalle näyttelijälle sopiva kuntosali, missä on sauna rentoutumista varten. 

10
12
13

Lue myös: Sisäkuvat julki! Tässä Reese Witherspoonin 10 miljoonan euron lukaali – uuden kodin hankinnasta nousi kohu! 

14
15
16

Lue myös: Nicole Scherzinger myy hervotonta luksuslukaaliaan: hintapyyntö yli 6,7 miljoonaa euroa - katso kuvat! 

17
18
19
20
21
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!