fbq
Brad Pitt

HS: Hollywood-tähti Brad Pitt saapui yllättäen Suomeen - tästä on kyse

Hollywood-komistus Brad Pitt, 58, sekä australialainen rock-muusikko Nick Cave, 64, ovat yllättäen saapuneet Suomen kamaralle.

Kyseessä ei suinkaan ole pelkkä hupimatka, vaan parivaljakon taideteoksia on esillä Tampereella sijaitsevan Sara Hildénin taidemuseon huomenna sunnuntaina (18.9.) avautuvassa näyttelyssä. Taidenäyttelyssä voi käydä katsastamassa kuvanveistäjä Thomas Houseagon nykytaidetta.

- Sara Hildénin taidemuseon näyttely Thomas Houseago – WE juhlistaa vapautumista pandemian aiheuttamasta eristäytymisestä ja myös henkilökohtaista toipumista. Samalla se on taiteilijalle osoitus luovuuden ja ystävyyden eheyttävästä voimasta, taidemuseon sivuilla kerrotaan.

Angelina Jolie myi luvatta entisen kodin - Brad Pitt haastoi oikeuteen

Brad Pitt
Brad on vihjaillut lopettavansa näyttelemisen lähitulevaisuudessa. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista Fight Club, Ocean's Eleven, 12 apinaa, Seitsemän ja Kunniattomat paskiaiset. 

Hauseagon taiteen lisäksi museossa on näytillä hänen ystäviensä Brad Pittin ja Nick Caven veistoksia. Maailmantähdet ovat HS:n mukaan olleet jännittyneitä näyttelyn pressitilaisuudessa.

- Molemmat sanoivat, etteivät he oikein tiedä, mitä näyttelypressissä tehdään ja mitä teoksista kuuluu sanoa, artikkelissa kerrotaan.

HS:n mukaan Brad Pittiltä on esillä muun muassa kipsipaneeli, joka kuvaa ammuskelukohtausta, sekä läpinäkyvästä silikonista tehtyjä talonmuotoisia veistoksia, joita on ammuttu erikaliiperisilla aseilla.

Angelina Jolie ja Brad Pitt salasivat sutinansa henkivartijalta, Daniel Craig karkasi vihille – maailmantähdet rakastuvat elokuviensa kuvauksissa

Sara Hildénin taidemuseo on lisännyt Instagram-sivulleen valokuvan taiteilijakolmikosta.

- Thomas Houseagolle luovuus on perustavanlaatuinen inhimillinen ominaisuus, joka virtaa meissä kaikissa, julkaisun alla kerrotaan.

- Houseago esittelee omia veistoksiaan ja maalauksiaan Nick Caven keraamisten hahmojen ja Brad Pittin veistosten rinnalla. Musiikin ja elokuvataiteen saralla tunnetuiksi tulleet Cave ja Pitt tuovat nyt ensimmäistä kertaa ikinä näytteille kuvataidettaan – teoksia, jotka ovat syntyneet tiiviissä dialogissa Thomas Houseagon kanssa.

Nick Cave
Nick Cave tunnetaan menestyneenä rock-muusikkona.

Villiä sinkkuelämää! Sokkotreffaileva Brad Pitt, 58, bongattiin hammas lohjenneena nuoren kaunottaren seurasta