fbq
Ulkomaat
30.07.2022 14:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Brad Pitt
Villiä sinkkuelämää! Sokkotreffaileva Brad Pitt, 58, bongattiin hammas lohjenneena nuoren kaunottaren seurasta
Ulkomaat
30.07.2022 14:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Hollywood-tähti Brad Pitt, 58, vapautui sinkkumarkkinoille lopullisesti vuonna 2019, kun hänen ja Angelina Jolien, 47, ikoninen liitto päättyi virallisesti.

Lähipiiristä kuiskutellaan, että Hollywoodin komeimpiin miehiin lukeutuva näyttelijä olisi valmis löytämään uuden rakkauden. Tinderissä Bradia tuskin kuitenkaan voi bongata.

- Ystävät ovat järjestelleet hänelle treffejä. Se on oikeastaan ainoa keino tavata ketään, koska hän ei käytä treffisivustoja tai hengaile baareissa, HollywoodLifen lähde kertoo.

- Mitään vakavaa ei ole vielä syntynyt, mutta hän vaikuttaa paljon avoimemmalta sille mahdollisuudelle, että hänellä olisi joku erityinen elämässään. Se on suuri edistysaskel. Hänen eronsa oli todella kivulias, mutta hän on parannellut itseään rauhassa, ja vaikuttaa olevan nyt paremmassa paikassa.

Lue myös: Tiede on todistanut, kuka on Hollywoodin komein mies - asiantuntija: "Selvä voittaja"

Brad onkin ilmeisesti viimeaikoina ollut aktiivinen deittailija, mutta haluaa suojella treffikumppaniensa identiteettejä.

- Brad on tottunut saamaansa huomioon ja pystyy käsittelemään sen, mutta hänestä tuntuu pahalta, kun se tapahtuu jollekin vain siksi, että he tapaavat. Se voi olla todella vaikea juttu. Sen takia ette näe häntä treffailemassa. Hän kuitenkin testailee vesiä.

Lue myös: Ruumismaisella olemuksellaan järkyttäneeltä Brad Pittiltä shokkivihjaus: "Mitä tästä osiosta tulee?"

Brad Pitt
Brad on Hollywoodin rakastetuimpia kasvoja.

Torstaina 21. heinäkuuta normaalisti rauhallinen Brad kuitenkin bongattiin saapumassa lontoolaiselle LouLou's -yksityisklubille kahdeksan aikaan illalla, ja poistuvan sieltä 11 aikaan takaovesta.

Bradin juhlaseurana nähtiin tämän kanssanäyttelijä Joey King, 23, joka tähdittää Bradin kanssa tuoretta Bullet Train -toimintaelokuvaa. Leffa saa ensi-iltansa Suomessa 5. elokuuta.

Lue myös: Angelina Jolie ja Brad Pitt salasivat sutinansa henkivartijalta, Daniel Craig karkasi vihille – maailmantähdet rakastuvat elokuviensa kuvauksissa

Joey King
Joey ja Brad viihtyivät kaksin.

Brad on herättänyt viimeaikoina huomiota hitusen homssuisella ulkonäöllään. Tämän olemusta uutuuselokuva Bullet Trainin Berliinin-ensi-illassa verrattiin jopa rantapummiin.

Lue myös: Brad Pittin ulkoinen olemus järkyttää - kuvat

Nyt tähden purukalusto on jäänyt suurennuslasin alle. Komistuksen hymyillessä näyttää siltä, että virheetön, valkoinen hammassuora on saanut loven. Pikkulinnut eivät kerro, missä Brad on riehunut lohkaisten palan oikeasta etuhampaastaan pois.

Brad Pittin hammas
Ikoninen hymy on saanut loven.

Brad on vihjaillut lopettavansa näyttelemisen lähitulevaisuudessa. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista Fight ClubOcean's Eleven12 apinaaSeitsemän ja Kunniattomat paskiaiset.

Brad voitti parhaan miessivuosan ja näin myös ensimmäisen näyttelijäntyöllään ansaitsemansa Oscarin roolistaan Quentin Tarantinon vuoden 2019 elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood.

Lue myös: Ruumismaisella olemuksellaan järkyttäneeltä Brad Pittiltä shokkivihjaus: "Mitä tästä osiosta tulee?"