fbq
Ulkomaat
26.12.2021 22:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: ALL OVER PRESS STEPHEN VAUGHN / SMPSP JA SONY PICTURES
Kuvauspaikkaromanssit
Angelina Jolie ja Brad Pitt salasivat sutinansa henkivartijalta, Daniel Craig karkasi vihille – maailmantähdet rakastuvat elokuviensa kuvauksissa
Ulkomaat
26.12.2021 22:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: ALL OVER PRESS STEPHEN VAUGHN / SMPSP JA SONY PICTURES

Näyttelijät Goldie Hawn, 76, ja Kurt Russell, 70, ovat harvoja filmitähtiä, joiden kuvausten kulisseissa syttynyt lemmenliekki palaa edelleen kirkkaana. Pari tapasi ensimmäistä kertaa jo Se ainoa ja oikea pelimanniperhe -elokuvan kuvauksissa vuonna 1966. Seurustelu kuitenkin alkoi vasta 1983, kun he näyttelivät toisessa yhteisessä elokuvassaan Tyttö joka paiski töitä.

Goldie ja Kurt

Valkokankaiden suosikkiparilla on paitsi yhteinen lapsi, myös peräti seitsemän lastenlasta. Kurt ja Goldie ovat olleet yhdessä 38 vuotta, mutta he eivät he ole naimisissa. Kurt on perustellut tätä sanomalla, etteivät nimet paperilla tuo mitään, mitä heillä ei jo olisi.

Kurt ja Goldie

Pari on edelleen näytellyt yhdessä tuoreissa Netflixin jouluelokuvissa Christmas Chronicles 1 ja 2.

Salasivat romanssin

Brad ja Angelina

Kun Brad Pitt ja Angelina Jolie rakastuivat Mr. and Mrs. Smith -leffan kuvauksissa 2005, he pitivät tunteensa piilossa jopa henkivartijaltaan. Tämä on myöhemmin sanonut, ettei hänellä ollut hajuakaan kaksikon sutinoista.

Angelina ja Brad erosivat 12 vuoden yhdessäolon jälkeen, ja he riitelevät oikeudessa edelleen.

Löysivät toisensa uudelleen

Gigli

Tasan 20 vuotta sitten Ben Affleck ja Jennifer Lopez löysivät toisensa Gigli-elokuvan kulisseissa. Hollywoodin superparina tunnetut tähdet erosivat vuonna 2004, ja monien vaiheiden jälkeen päätyivät jälleen yhteen tänä vuonna. Alun arkailun jälkeen uusvanha kaksikko on uskaltautunut yhdessä punaisille matoillekin.

Johnny otti rakkaustatuoinnin

Saksikäsi Edward

Näyttelijä Johnny Depp rakastui yltiöpäisesti vastanäyttelijäänsä Winona Ryderiin vuoden 1990 Saksikäsi Edward -elokuvan kuvauksissa. Tuolloin Winona oli vasta 17-vuotias ja Johnny jo 26. Aikansa puhutuimpiin kuulunut suhde päätyi eroon vuonna 1993. Suhteen aikana Johnny tatuoi käteensä “Winona Forever” (suom. “Ikuisesti Winona”), mutta kun suhde loppui, tähti korjasi tekstin muotoon “Wino Forever” (suom. “Ikuisesti juoppo”). Winona sanoo Johnnyn olleen hänen suuri ensirakkautensa.

”Huono ajoitus”

Sienna ja Jude

Sienna Miller tähditti Alfie-elokuvaa Jude Law’n kanssa. Pari meni kihloihin vuonna 2004, mutta erosi kaksi vuotta myöhemmin Juden aloitettua suhteen lastenhoitajan kanssa. Sienna on myöhemmin todennut suhteen ajoituksen olleen huono. Pari oli eron jälkeen vielä on–off-suhteessa Siennan annettua syrjähypyn anteeksi.

Vei jalat alta

Nicole ja Tom

Nicole Kidman ja Tom Cruise näyttelivät Days of Thunder -elokuvassa vuonna 1990 ja rakastuivat. Naimisiin mennyt kaksikko adoptoi kaksi lastakin.

– Hän vei jalat altani. Tunsin olevani intohimoisesti ja hullusti rakastunut, Nicole on kertonut. Kaunottaren sydän särkyi vuonna 2001, kun Tom jätti eropaperit.

Vaivihkaisia onnestaan

Eva ja Ryan

Kymmenen vuotta sitten näyttelijäkomistus Ryan Gosling rakastui Eva Mendesiin The Place Beyond The Pines -elokuvaa tehtäessä. Pari on edelleen yhdessä, ja heillä on kaksi lasta, mutta he pitävät harvinaisen tiukasti huolta yksityisyydestään. Eva on sanonut, että suhde toimii paremmin niin.

Karkasivat naimisiin

Daniel ja Rachel

Vuoden 2010 Dream House -trillerissä Daniel Craig ja Rachel Weisz näyttelivät avioparia. Suhteen sanotaan syvenneen kuvauksissa rakkaudeksi, vaikka kaksikko ei myöntänytkään romanssia. Vuonna 2011 Daniel ja Rachel kuitenkin karkasivat salaa naimisiin ja ovat pysytelleet yhdessä siitä saakka. Parille on syntynyt tytär vuonna 2018.

Pettämiskohu erotti

Twilight

Twilight-elokuvissa nuorisoa hurmanneiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin rakkaustarina on kivikkoinen. Kaksikon seurustelu vahvistui vuonna 2010, mutta onnea ei kauaa kestänyt. Vuonna 2012 Kristenistä levisi kohukuvia, joissa hän halaili ohjaaja Rupert Sandersia. Soutamisen ja huopaamisen jälkeen Kristen ja Robert erosivat lopullisesti seuraavana vuonna.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »