fbq
Ulkomaat
18.02.2022 13:30
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: AOP
Brad ja Angie
Angelina Jolie myi luvatta entisen kodin - Brad Pitt haastoi oikeuteen
Ulkomaat
18.02.2022 13:30
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: AOP

Suosikkinäyttelijät Brad Pitt, 58, ja Angelina Jolie, 46, riitelevät yhä oikeudessa yhä vaikka erosta tulee tänä syksynä kuluneeksi jo kuusi vuotta.

Ex-parilla on kuusi yhteistä lasta, joiden huoltajuutta on käsitelty oikeudessa moneen otteeseen. Tällä kertaa oikeusriita käsittelee kuitenkin parin yhteisomistuksessa olevaa Ranskan linnaa, Château Miravalia.

Nyt Brad on haastanut Angelina oikeuteen sen laittomasta myymisestä. Asiasta kertoo viihdesivusto Page Six, jonka mukaan Brad syyttää Angelinaa linnan ja sitä ympäröivän viinitarhan myymisestä, vaikka hänellä oli yhä omistusoikeutta jäljellä. Näyttelijän mukaan sopimus  Angelinan kanssa oli, ettei kumpikaan myy linnaa ilman toisen suostumusta. Viinitila oli yhteisomistuksessa vielä eron jälkeenkin.

Page Six kirjoittaa, että Brad on erityisen närkästynyt Angelinan päätöksestä myydä molemmille rakas paikka venäläiselle bisnesmiehelle.

Tapausta käsitellään Los Angelesin korkeimmassa oikeudessa. Asiakirjoista käy ilmi, että Angelina teki kauppaa ilman Bradin konsultaatiota sivuuttaen tämän etuosto-oikeuden.

Lue myös: Angelina Jolie ja Brad Pitt salasivat sutinansa henkivartijalta, Daniel Craig karkasi vihille – maailmantähdet rakastuvat elokuviensa kuvauksissa

Luksushäiden hulppea näyttämö

Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa vuonna 2004 rakastunut pariskunta avioitui samaisessa ranskalaislinnassa elokuussa 2014. Pari myös asui ja eli siellä yhdessä useita vuosia.

Hulppean linnan varusteisiin kuuluu muun muassa uima-allas, viinikellari, kylpyläosasto, kuntosali ja valtava terassi.

Bradin ja Angelinan omistukseen linna tuli vuonna 2008 hieman yli 25 miljoonalla eurolla.

Eron jälkeen Brad on viettänyt aikaansa linnassa. Yhdysvaltalaissivustot raportoivat Bradin tuoneen sinne vuonna 2020 myös silloisen mielitiettynsä. Tämä sai lähipiirin mukaan Angelinan raivostumaan. Hollywood-tähti oli toivonut, että Brad heilastelisi jossain ihan muualla kuin yhteisomistuksessa olevassa huushollissa. Brad ei ollut tietoinen Angelinan suunnitelmista laittaa talo kaupaksi.

Lue myös: Brad ja Angelina myyvät omaisuuttaan

Angelina ei ole kommentoinut myyntipäätöstä mitenkään mediassa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »