fbq
Jessica Alves

Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves esitteli kadulla uutta hiuspehkoaan - mutta mihin katosi nenä?! Katso kuvat!

Entisenä "ihmis-Keninä" tunnettu brasilialainen Jessica Alves, 36, esitteli innokkaasti uutta hiuslookkiaan paparazzeille eilen (28.7.) Lontoossa.

Jessica oli vieraillut kampaajaystävänsä salongissa, jossa hän oli värjäyttänyt tyvikasvunsa ja hankkinut hiustenpidennyksen. Yhdessä Claudio-kampaajansa kanssa innokkaasti tukkaansa pöyhinyt Jessica herätti huomiota kuitenkin myös nenällään. Mihin se katosi?

Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!

Jessica Alves
Jessica Alves
Jessica Alves
Jessica Alves

Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!

Lähempi tarkastelu paljasti kuitenkin, ettei kyseessä välttämättä ole uusi nenäleikkaus vaan näyttävä meikkimoka. Ihmis-Barbie oli levittänyt liian vaaleaa puuteriaan pitkin poikin nenää ja poskipäitä, mutta hän oli unohtanut tasoittaa jäljet puuterihuiskulla.

Jessica Alves

Nenä siis löytyi, mutta se oli piilossa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!

Jessica on tullut kuuluisaksi kymmenistä plastiikkakirurgisista operaatioistaan, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan, Ken-nukkea. Tuolloin hänet tunnettiin nimellä Rodrigo "Roddy" Alves. Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itse asiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan Barbie-nukke, ja niinpä hän vaihtoi myös nimensä.

Jessica on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluutakin, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

Häkellyttävät tuoreet kuvat! Ihmis-Ken on nyt muhkeapovinen ihmis-Barbie - katso kuvat käsittämättömästä muodonmuutoksesta: "Tässä minä olen!"

Kuvat hurjasta muodonmuutoksesta! Näin sukupuolensa korjannut Rodrigo ”ihmis-Ken” Alves rahoitti kymmenet kauneusleikkaukset!