Katso kuvat!

Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!

Hllwd | 20.07.2020 21:08

Ihmis-Keninä tunnettu brasilialainen Rodrigo Alves, 36, nähtiin ensimmäisen kerran kotikulmillaan Lontoossa palauttuaan Brasilian-matkaltaan pari viikkoa sitten. Sukupuolen korjausleikkausten jälkeen Jessica-etunimeä käyttävä kohujulkkis oli reissussa São Paulossa korjauttamassa lantiotaan ja takapuoltaan - ties monettako kertaa...

14 päivää kestäneen kotikaranteenin jälkeen Jessica päätti laittaa ylleen nuden-värisen vartalonmyötäisen asukokonaisuuden, joka todellakin kiinnitti huomion kadulla.

- Olen kurvikas, on uusi muoti, nyky-barbie on mainostanut Instagram-tilillään.

Jessica on tullut kuuluisaksi monistakymmenistä plastiikkakirurgisista leikkauksista, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan Ken-nukkea. Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itseasiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan barbie-nukke. Transsukupuolista Rodrigoa on tähän asti kutsuttu Roddyksi. Nyt hän on ilmoittanut nimekseen Jessica.

Lue lisää: Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!

Hän on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluutakin, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

- Sixpackini oli oikeasti keinotekoinen implantti. Nyt vatsalihasimplantti on vaihtunut viiden desin rintaimplanteiksi. Samalla liiat rasvani siirrettiin pakaroihin, hän on kertonut.

Lue myös: Arman Alizad kohtasi Ihmis-Ken Rodrigo Alvesin uudessa ohjelmassaan: ”Seisoin vieressä, kun Rodrigolta poistettiin neljä kylkiluuta!”

rodrigo alves

rodrigo alves

rodrigo alves

rodrigo alves

rodrigo alves

rodrigo alves

rodrigo alves

rodrigo alves

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am curvy is the new fashion ! #curvy #beauty #fashion #lifestyle #novababe Necklace by @nickysboutique #jessicaalves

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on

Lue myös: Ihmis-Ken on käyttänyt 450 000 euroa kauneusleikkauksiin: Kaikki alkoi koulukiusaamisesta – nyt Rodrigo Alves, 34, ei pysty hengittämään nenän kautta!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!