fbq
Hllwd
24.05.2020 21:01
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: MVPHOTOS ja All Over Press
Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa
Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!
Hllwd
24.05.2020 21:01
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: MVPHOTOS ja All Over Press

Brasilialainen Rodrigo Alves, 36, on tullut kuuluisaksi kymmenistä plastiikkakirurgisista leikkauksista, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan Ken-nukkea. Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itseasiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan Barbie-nukke.

– Ihanaa, että voin vihdoinkin kertoa koko maailmalle olevani oikeasti tyttö, hän julisti somekanavillaan sekä mediassa ja suuntasi luottokirurginsa pakeille.

Lue myös: Arman Alizad kohtasi Ihmis-Ken Rodrigo Alvesin uudessa ohjelmassaan: ”Seisoin vieressä, kun Rodrigolta poistettiin neljä kylkiluuta!”

Kaikki alkoi nenästä

Transsukupuolista Rodrigoa on tähän asti kutsuttu Roddyksi. Nyt hän on ilmoittanut nimekseen Jessica.

Roddy-Jessican naiselliset piirteet alkoivat näkyä teini-iässä. Moinen olisi monelle latinoheteromiehelle kauhistus.

Niin kauan kuin Roddy muistaa, hän on ollut tyytymätön miehiseen ulkomuotoonsa. Kun hän oli 19-vuotiaana säästänyt tarpeeksi rahaa ensimmäiseen leikkaukseen, hän marssi kauneusklinikalle.

– Muutostyö alkoi nenäni korjauksesta. En kuitenkaan ollut tyytyväinen lopputulokseen, joten tilasin heti uuden ajan perään, hän kertoo.

– Seuraava urakkani on muuttaa sukupuoleni rekistereissä naiseksi ja saada uusi nimeni ja valokuvani passiin, Jessica luettelee.
– Seuraava urakkani on muuttaa sukupuoleni rekistereissä naiseksi ja saada uusi nimeni ja valokuvani passiin, Jessica luettelee.

 

Lue myös: Ihmis-Ken heitettiin ulos Big Brother -talosta: uhmasi viimeistä varoitusta ja käytti rasistista kieltä! Fanit raivoissaan – tuotanto sensuroi koko episodin!

Roddy on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluutakin, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

– Sixpackini oli oikeasti keinotekoinen implantti. Nyt vatsalihasimplantti on vaihtunut viiden desin rintaimplanteiksi. Samalla liiat rasvani siirrettiin pakaroihin. Maailman parhaat kirurgit löytyvät Turkista, hän mainostaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »