Katso kuvat!

Häkellyttävät tuoreet kuvat! Ihmis-Ken on nyt muhkeapovinen ihmis-Barbie - katso kuvat käsittämättömästä muodonmuutoksesta: "Tässä minä olen!"

Oho | 11.06.2020 14:08

Brasilialainen Rodrigo Alves, 36, on tullut kuuluisaksi kymmenistä plastiikkakirurgisista leikkauksista, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan Ken-nukkea.

Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itseasiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan Barbie-nukke.

Lue myös: Ihmis-Ken on käyttänyt 450 000 euroa kauneusleikkauksiin: Kaikki alkoi koulukiusaamisesta – nyt Rodrigo Alves, 34, ei pysty hengittämään nenän kautta!

Transsukupuolista Rodrigoa on tähän asti kutsuttu Roddyksi. 

- Olen sielultani, päässäni ja olemukseltani nainen. Minulla ei vielä ole naispuolista nimeä, eikä naisen elimiä, mutta identifioin itseni naiseksi yhtä paljon kuin muut naisiksi syntyneet ihmiset.

Lue myös: Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!

- Haluan, että toiveitani ja tunteitani kunnioitetaan. Viimeiset 36 vuotta olen elänyt iloista elämää, joka on kuitenkin usein ollut valetta. Se oli oma kehittämäni maailma, jossa kaiken piti olla täydellistä, ja se kaikki oli valetta. Tajusin, että olen vanhentunut, ja on aika paljastaa aito itseni maailmalle. Tässä minä olen, Roddy kirjoitti kuvatekstiin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roddy Alves (@rodrigoalvesuk) on

Maailmaa matkaava Ihmis-Barbie

Paparazzit bongasivat Roddyn Heathrowin lentokentällä. Hän asuu tällä hetkellä Lontoossa, ja oli Daily Mailin mukaan matkustamassa kotimaahansa Brasiliaan perheensä luokse. 

Roddy oli pukeutunut näyttävään siniseen hameeseen ja samanväriseen neuleeseen. Asun kruunasi Louis Vuittonin hengityssuojain.

Ihmis-Barbie
Roddy matkusti Brasiliaan perheensä luokse.
Ihmis-Barbie
Roddy on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa.
Ihmis-Barbie
Asun kruunasi Louis Vuittonin hengityssuojain.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!