fbq
Telkkari
02.11.2021 12:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi TIS10
Temptation island Suomen uudet pariskunnat julkistettiin - nuorten varattujen joukossa aiemmalta kaudelta tuttu viettelijätär!
Telkkari
02.11.2021 12:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation island Suomen 10. juhlakauden pariskunnat paljastettiin tänään tiistaina (2.11.). 

Tällä kertaa ohjelma on kuvattu Marbellan upeissa maisemissa Espanjassa.

Lue myös: Temptation Island Suomi -osallistujaa syytetään törkeästä raiskauksesta

Uudet pariskunnat ovat melko nuoria, sillä tämän kauden vanhin varattu on vain 22-vuotias. Temppareiden seitsemänneltä tuotantokaudelta tuttu Jemina osallistuu tälle kaudelle kumppaninsa Tonyn kanssa.

Lue myös: "Wallulla seisoo!" - Kolmiodraama saa yhä rajumpia sävyjä Temptation Island Suomessa - holtittomat syntibileet räjäyttävät pankin!

Ex-viettelijätär viihtyi seitsemännellä kaudella varatun Wallun kanssa varsin hyvin. Nainen ajautui kuvauksissa myös kolmiodraamaan, sillä Wallun sekoilut olivat hänelle liikaa, ja varattu Jape oli enemmän Jeminan mieleen.

Tässä ovat uudet TIS-parit!

Temptation island suomi Siiri Jani

Siiri, 20, ja Jani, 18, Turku

Jani ja Siiri jäivät toistensa pauloihin kesäfestareilla. Vuoden seurustellut pari asuu ja viihtyy umpirakastuneina yhdessä. Siiri kuvailee Jania kiltiksi ja rakastavaksi, ja vähäsanainen Jani ajattelee Siirin olevan mukava ja hauska.

Siirin jääkiekkoharrastus on tuonut tullessaan paljon miespuolisia ystäviä. Jani puolestaan ei ole täysin vakuuttunut menevän Siirin iltaseuruevalinnoista, ja Siiri kokee Janin mustasukkaisuuden jarruttavana tekijänä.

Lue myös: Tässä ovat Temptation Island Suomen juhlakauden naissinkut! "Mulle miehiä ja viinaa yhdistää yksi asia: Mä nielen viimeiseen pisaraan" - katso kuumat bikinikuvat Aurinkorannikolta!

Pariskunta onkin vaiheessa, jossa Jani haluaisi tehdä kaiken yhdessä ja Siiri silloin, kun siltä tuntuu. Riitoja parille syntyy kuitenkin vain harvoin ja pienistä asioista. Siiri toivoisi Janilta enemmän ulospäinsuuntautuneisuutta ja verbaalisempaa kanssakäymistä. Jani nimeää Siirin kehityskohteeksi äkkipikaisuuden.

Lue myös: TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämää"

Temppareihin pariskunta lähtee hakemaan happihyppelyä arkeen, mutta rajat on säädetty tiukasti. Reissussa ei tule tehdä mitään, mitä Suomessakaan ei tekisi. Luottoa löytyy kuitenkin sataprosenttisesti ainakin siihen asti, kun mitään ei tapahdu.

Janin Instagram: @janivirtanenn

Siirin Instagram: @siirianniinaa

Temptation island suomi Julia Eetu

Julia, 22, ja Eetu, 22, Salo

Lähes vuoden seurustelleet Julia ja Eetu olivat toisilleen tutut jo ravintola-alan ammattikoulusta, mutta vasta Tinderissä match syntyi lopullisesti. Yhteiseen kotiin on jo hankittu koira ja tulevaisuuden suunnitelmiakin löytyy.

Julian ja Eetun suhde on rakkautta täynnä. Arjen tasapainoon kuuluu huumori, hauskuus ja kuohuvat tunteet. Elämä ei saa olla liian vakavaa. Toisinaan heillä on haasteita löytää sanoja puhuakseen suoraan ja pientä luottamuspulaakin on havaittu. Pari kokee toisensa tasapainottaviksi voimiksi, jotka tukevat toisiaan arjessa. Heillä kokataan taivaallista ruokaa, ja elämän suunnitelmat kohtaavat hyvin.

Lue myös: Mitä komistuksia! Katso kuvat Temptation Island Suomen juhlakauden tulikuumista sinkkumiehistä: "Naiset on kuin lumihiutaleita: kauniita, uniikkeja ja yhdellä kosketuksella märkiä"

Pariskunta pohtii, kuinka paljon alkoholia voi juoda kolmen viikon aikana. Erossa toisistaan he ovat aiemminkin olleet kuusi viikkoa, joten tulevaa kokemusta voi siis ajatella lähes lomamatkana. Julia lähtee mukaan varmistamaan suhteen aitouden, ja Eetu toivoo itselleen vahvempaa itsetuntoa ja parantavia keinoja omiin mustasukkaisuuden tunteisiin.

Julian Instagram: @juliamandvv

Eetun Instagram: @virtalaz_

Temptation island suomi Jemina

Jemina, 21, ja Tony, 22, Kaarina

Tony ja Jemina kiinnostuivat toisistaan Tinderissä. Myöhemmin kohtalo puuttui peliin heidän törmätessä toisiinsa sattumalta. Tonya säväyttää Jeminan kaunis hymy ja Jemina arvostaa Tonyn huomaavaisuutta. Nyt he ovat kulkeneet yhdessä reilun vuoden, ja arkeen kuuluu yhteinen koti ja koira.

Supliikilla ja temperamenttisella Tonylla on sukujuuret Italiassa. Sanavalmiilta Jeminalta löytyy myös luonnetta, ja nämä tulisielut sallivatkin toisilleen luvan olla juuri sellaisia kuin ovat.

Arjessa pariskunta haastaa toisiaan väittelemällä, eikä väärinymmärryksiltä ole vältytty. Jos tilanne kuumenee huippuunsa, Tony lähtee usein paikalta ja aihetta palataan selvittelemään tuonnempana – jos palataan.

Lue myös: Temptation Island Suomen osallistujaa epäillään vakavasta seksuaalirikoksesta - nyt kommentoi Marlon itse: "Tuli puskista"

Pariskunta kokeekin kommunikoinnin tunteikkaassa riitatilanteessa haasteelliseksi.

Tonylla ja Jeminalla on edessään jatko-opiskelut eri paikkakunnilla, joten Tempparit toimii oivana testinä tulevan etäsuhteen varalle. Jemina tunnistaa Tonysta pieniä herrasmiesmäisen naistenmiehen piirteitä, ja Tony puolestaan tietää, minkälainen bilesielu 7. Tempparikauden sinkkuna tunnetusta Jeminasta voi kuoriutua. He lähtevät Temppareihin selvittämään, miten kumpikin juhlii erillään ja kuinka selvitä välimatkasta tulevaisuudessa.

Jeminan Instagram: @jeminajuliana

Tonyn Instagram: @tonyyesposito

Temptation island suomi Viivi Valtteri

Viivi, 18, ja Valtteri, 21, Heinola

Harmoninen pariskunta Viivi ja Valtteri päättivät lähteä Temppareihin Viivin äidin yllyttämänä. He ovat toistensa tuki, turva ja turvallisuuden tunne.

Pariskunta on viihtynyt tiiviisti yhdessä viimeisimmän vuoden ja lähtevät ohjelmaan selvittämään, mitä uusia puolia toisesta voisi vielä löytyä. Aiemmin välimatka on koetellut parin kuukauden verran Valtterin ollessa armeijassa, joten täysin vierasta erillään olo ei heille ole. Jos pariskunta kohtaa vastoinkäymisiä, ongelmat selvitetään heti, sillä negatiivisia asioita he eivät jaksa jälkikäteen enää miettiä.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Temptation Island Suomi alkaa arveluttavista lähtökohdista – osallistujien rikostaustat hyväksytään hiljaa

Viivi ja Valtteri ovat kuin sisarukset: Härnäävät toisiaan, ja jankkaavat asioitaan. Heitä yhdistää kiinnostus autoihin, luksusbrändeihin ja korkeatasoiseen elämäntyyliin, sekä halu ottaa kaikki irti elämästä. Pariskunta haaveileekin seisovansa vielä toistensa rinnalla yhdessä huipulla.

Valtterin Instagram: @valtteritahkanen

Viivin Instagram: @viiviboman

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin 24.11. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Seuraavan viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon Ruudun tilauksella aina keskiviikon jakson tv-esityksen jälkeen.