Maajussi-Stefano

Maajussi-Stefanon tunteet kuumenevat morsianehdokkaansa somelöydöstä: "Tekeekö se minusta huonon ihmisen?"

Telkkari | 18.03.2021 16:01

Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt MTV3-kanavalla ryhmätreffien vaiheeseen. Tämän illan (18.3.) jaksossa suomalaista kumppania etsivät maajussit vievät puolisoehdokkaat Lapin kauniisiin maisemiin ryhmätreffeille. Luvassa on muun muassa husky-ajeluja, geokätköilyä, poronkäristyksen valmistamista ja laskettelua.

Huom: Sisältää juonipaljastuksia!

Lue myös: Uudet Maajussit tulevat! Katso tästä esittelyt uusista rakkautta etsivistä Maajussille morsian -ohjelman maajusseista

Libanonissa, Beirutissa asustava Stefano vie morsianehdokkaansa Levin laskettelurinteisiin. Hetken laskettuaan Stefano haluaa viedä kumppaniehdokkaista Marian juttelemaan sivummalle. Stefanolla on Marialle liuta tiukkoja kysymyksiä, sillä mies on huomannut Marian käyttävän välillä arabian- ja turkinkielisiä sanoja. Libanonin virallinen kieli kun on arabia.

- Miten voi olla, että kaltaisesi nainen, joka on sosiaalinen, kommunikoiva ja kaunis, ei ole vielä tavannut ketään? Vai oletko tavannut ja sitten eronnut? Stefano tenttaa englanniksi.

- (Sanavarastosi) tarkoittaa, että olet tapaillut jotakuta, joka on sieltä kotoisin, Stefano epäilee.

Maria kertoo tarinansa

Maria kohottaa kulmiaan Stefanon kysymykselle humoristisesti ja naurahtaa. Stefano rohkaisee morsianehdokastaan kertomaan tarinansa.

- En ole eilisen teeren poikia.

Lue myös: Rakkaus roihahti yökerhossa! Maajussi-Mauno iski fitness-kaunottaren!

Maajussi-Stefano
- Okei. Tein samaa työtä, jota teen nyt. Tapasin erään ihmisen ja lopetin työni. Me muutimme Suomeen, ja menimme naimisiin. Asiat eivät kuitenkaan menneet suunnitellusti, ja erosimme, Maria paljastaa Stefanolle.

Maria kertoo Stefanolle, että hänen ex-puolisonsa oli egyptiläinen. 

- Siinäs näet, minä tiesin, Stefano kuittaa takaisin.

Taustatutkimus hermostuttaa

Keskustelu kaksikon välillä etenee, ja Stefano kysyy Marialta, minkä maalaisen miehen kanssa tämä näkee itsensä. Maria kertoo, ettei lajittele ihmisiä kansalaisuuksien vaan luonteen perusteella. Maria tulee paljastaneeksi, että on tehnyt taustatutkimusta Stefanosta.

Lue myös: Nyt tärähtää totuus tiskiin! Maajussi-Laurilla ja Anulla jääkylmät välit: eivät ole enää missään tekemisissä - "Kaveruus ei välttämättä olisi ollut hyvä idea"

- Ilmeisesti hän on etsinyt ja löytänyt Instagram-tilini, ja nyt hänellä on epäselvät tunteet minusta, Stefano tilittää kameralle.

Maria kertoo haastattelussa, ettei ole täysin varma, haluaako Stefano kuitenkaan sitoutua, sillä hänen somekanavansa antavat ymmärtää, että maajussi tykkää juhlia ja käydä ulkona.

- Eli jos näet minusta kuvan klubilta tai juomassa itseäni humalaan monen vuoden takaa. Tekeekö se minusta huonon ihmisen? Tai tarkoittaako se, etten halua naimisiin? Stefano tenttaa.

Myöhemmin Stefano kertoo kameralle, että viinitilallisena hänen työhönsä kuuluu alkoholi.

- Missä hän luulee, että alkoholia myydään? Kirkoissa?

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.

Lue myös: Mauno on Maajussille morsian -ohjelman tulokuningas - sai vähiten EU:n maataloustukea!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!