fbq
Telkkari
24.03.2021 19:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: MTV3
Maajussi-Matthew
Perheestä haaveilevan Maajussi-Matthew’n morsianehdokas pudottaa pommin ryhmätreffeillä: ”Se ei ole reilua ketään kohtaan”
Telkkari
24.03.2021 19:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: MTV3

Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt farmiviikkovalintoihin asti. Torstaisen (25.3.) jakson alkuun katsotaan vielä, kuinka sujuvat ryhmätreffit lopuilta morsianehdokkailta. Suomalaista kumppania etsivät sarjassa Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta.

Huom: Sisältää juonipaljastuksia!

Käsittelyssä kynnyskysymykset

Kanadalainen Matthew vei morsianehdokkaansa geokätköilemään. Kätköt on nyt löydetty, joten kokoonpano suuntaa saunalautalle. Muiden morsianehdokkaiden mennessä saunalauttailemaan Matthew haluaa jutella hetken aikaa kahdestaan Jennin kanssa. Jenni haluaa tietää, mitkä ovat kanadalaiselle maajussille kynnyskysymyksiä suhteen toimivuuden kannalta.

Lue myös: Maajussi-Mustafan kysymykset ja pussausehdotukset hämmentävät morsianehdokkaita: "Se oli vähän liikaa"

- No, en oikein pidä tupakoinnista, Matthew vastaa harkiten.

Jenni pudottaa pommin

Lopulta Jenni saa kysyä kysymyksen, joka morsianehdokasta on mietityttänyt pidempään.

- Haluatko todella lapsia, vai onko se asia jota ilman voit elää?

Matthew vastaa Jennin kysymykseen myöntävästi ja heittää pallon takaisin morsianehdokkaalle. 

- Minä en tästä enää nuorene, joten uskon haluavani lapsia ennemmin kuin myöhemmin. Kyllä se on jotain, mitä haluaisin. Entä sinä?

Maajussi-Matthew

Jenni näyttää vastakysymyksen saadessaan harmistuneelta mutta harkitsevaiselta.

- En ole varma. En välttämättä halua. Jos joskus haluan lapsen, sen on tapahduttava oikean ihmisen kanssa ja minun on tunnettava oloni turvalliseksi. Etten jää yksin lapsen kanssa. Tähän asiaan sisältyy minulla paljon pelkoja, Jenni vastaa.

Epäselvyyksiä ilmassa

Matthew’n arvion mukaan Jennillä on taustallaan jokin aiempi kivulias kokemus, josta maajussi haluaisi vielä keskustella lisää. Jenni puolestaan kertoo kahdenkeskeisen keskustelun jälkeen vielä kameralle, ettei ole varma ymmärsikö Matthew, kuinka vakavissaan Jenni on asian kanssa.

- Ainakin olen nyt kertonut sen asian hänelle. Tuntuu, että ihmiset puhuvat näistä asioista ihan liian myöhään, mikä aiheuttaa paljon konflikteja, eikä se ole reilua ketään kohtaan.

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin.

Lue myös: Maajussi-Stefanon tunteet kuumenevat morsianehdokkaansa somelöydöstä: "Tekeekö se minusta huonon ihmisen?"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »