häätöön bb vip

Kuorsaaminen kismittää BB-talon asukkaita:”Yökonsertti on aika äänekäs ja jatkuva!” – Rosa Meriläinen nukkui itsensä häätöäänestykseen

Telkkari | 06.05.2021 11:50

Isoveljen valvovan silmän alla elävät VIP-asukkaat antoivat nimeämispisteensä toiseen häätöäänestykseen Big Brother -talossa. Tällä kertaa lähtöuhan alla ovat Rosa Meriläinen, Sanna Ukkola, Toni Nieminen ja Nina Mikkonen.  

Nina joutui häätöäänestykseen Big Brotherin virittämän aikapommin takia, minkä Petra Olli toi taloon immuniteettikilpailusta. Muiden kolmen kohdalla syynä olivat muiden asukkaiden antamat pisteet, joita eniten keräsi Rosa. 

Lue myös: Näin Big Brother Suomen tuotanto kommentoi fiaskoksi kutsuttua livelähetystä!

Muilla asukkailla oli mennyt selvästi hermot hänen kovaääniseen kuorsaamiseensa, koska perustelivat pisteitään samalla syyllä. 

- Yökonsertti on aika äänekästä ja jatkuvaa, sanoi Petra. 

Entisen painijan lisäksi yöllinen korina häiritsi tubettajia Sara Forsbergia ja Roni Bäckiä, ex-mäkikotkaa Toni Niemistä, yrittäjä Sedu Koskista ja entistä Salkkarit-tähteä Markku Pullia

- Rosa ei ole ollut halukkaasti vaihtamassa sänkyä. Hän valitsi parhaan sängyn itselleen ja siinä sitten tyytyväisenä kuorsaa, Markku kertoi.

rosa meriläinen

Toiseksi eniten asukkaat halusivat häätöäänestykseen Sannan, koska muut eivät kokeneet hänen osallistuvan yhteisiin töihin. 

- Hän ei osallistu siivoukseen tai ruuanlaittoon vaan tulee aina valmiiseen pöytään. Yhtäkkiä touhu alkoi, se paistoi läpi, koomikko Janne Porkka totesi.

Lue myös: Some räjähti! Big Brotherin ensimmäinen pudotuslähetys oli todellinen fiasko - "Mitä he*vettiä?"

Tubettaja Pinja Sanaksenaho ajatteli koomikon kanssa samalla tavalla. 

- Tuntuu, että hän menee kaikista eniten oman navan mukaan, hän sanoi.

sanna ukkola

BB-asukas Rosa Meriläinen esittelyssä

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen/Jukka Alasaari
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!