kelly petra ja aleksi

Some räjähti! Big Brotherin ensimmäinen pudotuslähetys oli todellinen fiasko - "Mitä he*vettiä?"

Telkkari | 05.05.2021 11:52

Käynnissä olevan Big Brother Suomi -sarjan julkkiskaudelta putosi ensimmäinen osallistuja eilen tiistaina 4. toukokuuta. Ensimmäinen talosta poistunut oli Kelly Kalonji. Lähetys, josta Kelly lähti kotimatkalle, oli täyden kaaoksen vallassa, ja siitä raivostuneina suomalaiset purkivat tunteensa someen.

Tuotantoryhmä on saanut tulenkatkuista kritiikkiä monilla keskustelupalstoilla sekä sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, Twitterissä ja Jodelissa. BB-lähetystä seuranneet eivät voineen välttyä myötähäpeältä BB-lähetystä katsoessaan.

Lue myös: Hänet katsojat häätivät: Kelly Kalonji ulos Big Brotherista - Nina Mikkonen purskahti itkuun

Monia tuntui myös häiritsevän, kuinka huolimattomasti kilpailijoita kohdeltiin koronapandemian vallitsemassa maailmassa. Osallistujien turvallisuuden takia pidetty karanteeni vaikutti monien katsojien silmään täysin turhalta, kun osa kilpailijoista tulivat hetkeksi talosta ulos.

Kelly Kalonji on ensimmäinen Julkkis-BB:stä kotiin lähetetty asukas.

Lähetyksen aikainen sekavuus hämmensi jopa vuoden 2019 BB-voittajaa Kristian Heiskaria, joka ilmaisi turhautuneisuutensa Twitterissä.

- Tarvitsin hyvän syyn julkaista ekan twiitin. Big Brother Suomi mitä helvettiä? Eka häätölähetys ja kupla rikki, en oo fani. Hän kertoi.

Kuplan rikkoutumisella hän viittasi siihen, että talossa olevien asukkaiden pitäisi elää Big Brotherin valvovan silmän alla ilman kontatkia ulkomaailmaan. 

Turvassa

Lähetyksessä oli myös monia hämmentänyt immuniteettikilpailu, jossa häädön täpärästi välttäneet Petra Olli ja Aleksi Valavuori mittelivät turvallisemmasta tilanteesta seuraavaan häätöäänestykseen. 

Lue myös: Musiikkiuraa luova Sedu Koskinen itsevarmana Big Brother -taloon: ”Olen tottunut olemaan jopa p**kan hajussa”

Aleksi voitti, joten hän ei voi saada lähtöpasseja seuraavalla häätökerralla. Kilpailun sähellys ärsytti monia katosojia siksi, koska sen järjestelyt tuntuivat hyvin puolivillaisesti tehdyiltä. Säännöt olivat epäselvät kilpailijoille, ja Petran kohdalla välineet hajosivat käsiin. 

big_brother_suomi_kausi3_jakso3_aleksi_valavuori_petra_olli_01_kuvaaja_jukka_alasaari
 Aleksi keskeytti pelin kesken, kun tajusi, ettei siinä ollut enää järkeä. 

Palautetta ropisee

Lähetykseen liittyviä kiivaita tunteita kuvailtiin myös ohjelman Instagram-päivityksissä, jossa pudonnut Kelly kertoi, miltä kisasta jääminen tuntui.

- Anteeksi mikä toi äskeinen sähellyslive oli?

- Petra Ollin "ei jumalauta" kesken kisan kiteytti hyvin kotikatsomon tunnelmat äskeisestä lähetyksestä

- Harmi että Kelly putosi, mutta meni kyllä ihan järki ohjelmasta, jossa kilpailijat pidetään ”eristyksissä” mutta sitten otetaan ne kolme studioon kuulemaan, kuka putosi ja lähetetään takaisin.

- Asukkaat on ollut pari viikkoa karanteenissa ennen taloon menoa, ja ekassa lähetyksessä kupla puhki ja kolme studioon. Mitä helvettiä?

Lue myös: Kelly Kalonji toteutti pitkäaikaisen haaveensa: pääsi mukaan Big Brotheriin – paljasti erikoisen fobiansa! 

- Mikähän harjoittelijatuotantotiimi on puikoissa? Mikään ei toimi, ei äänet, ei lavasteet. Varsinaista sähellystä, eikä vähiten uusilla juontajilla. Törkeää toisen kilpailijan kannustusta, kun toisella laitteet hajosi, heti olisi pitänyt panna poikki. Tuotanto on viime vuosina ollut aika heikkoa, ajattelin ettei huonommaksi voi mennä, miten väärässä olinkaan. Tsemppiä jatkoon.

- Tiettyjä asioita vaan ei pitäisi muuttaa. Ei kuplaa voi puhkaista kesken pelin, joka on kuitenkin se the juttu koko hommassa.  Voi hyvät hyssykät studiotoimintaa. Edes impro ei nyt onnistunut. Toivottavasti seuraavassa lähetyksessä menee paremmin 

BB-tuotanto vähäsanaisena

Big Brother -tiimi myönsi somepäivityksessään mokanneensa.

Näin on, voi pee. Nyt ei mennyt putkeen ja seuraavassa tsempataan! BB-tuotanto vastasi eräälle sähellystä ihmetelleelle Instagram-päivityksessään.

Seiska on yrittänyt tavoitella BB-tuotannosta henkilöä kommentoimaan tapahtunutta.

Vain Seiskassa: Sedu Koskisen karanteenipäiväkirja ennen Big Brotheriin menoa!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen, Jukka Alasaari
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!