fbq
Telkkari
11.05.2021 14:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Jukka Alasaari, Nelonen, Instagram
Petra Olli
BB-talon aamupalapöydässä romanssikeskustelu! Petra Olli paljasti parisuhteestaan yllättäviä yksityiskohtia: Tapasimme Tallinnan yössä
Telkkari
11.05.2021 14:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Jukka Alasaari, Nelonen, Instagram

Big Brother -talon aamupalapöydässä käytiin tänään (11.5.) keskusteluja ruuasta, mitä kukin kaipaa eniten. Juttelu eteni lopulta hempeisiin aiheisiin painija Petra Ollin puhuessa parisuhteestaan.

Lue myös: Ex-huippupainija Petra Olli on Big Brotherin uusi asukas – pelkää mahdollisia kuorsaajia!

Urheilijan arkea

Radiojuontajana nykyisin toimiva Sara Forsberg ilmoitti ikävöivänsä jo hieman pitsaa. Mestareiden mestari -sarjastakin tuttu Petra puolestaan sanoi, että kauppalista voi BB-talossa vietetyn ajan jälkeen näyttää hyvin erilaiselta kuin aiemmin. 

Muut asukkaat halusivat tietää, mitä urheilijan ruokavalioon normaalisti kuuluu.

– Kyllä me keitetään puuroa ja mustikkaa. Itsepoimittuja mustikoita on pakastin täynnä, Petra kertoi.

– Minullakin on aika usein puuroa. Ei itsepoimittuja mustikoita, mutta mustikoita ja vadelmia on, kolumnisti Sanna Ukkola komppasi urheilijan aamupalatottumuksia.

Lue myös: Big Brotherista häädetty Sani paljastaa voittajasuosikkinsa: "Tässä kohtaa 30 000 euroa voisi olla hieno potti hänelle"

Petra Olli Big Brother

Harjoitusleiri Virossa

Aamiaispöydässä keskustelu kääntyy tarinaan siitä, kuinka Petra tapasi seurustelukumppaninsa. Petra seurustelee virolaisen Indrek Vassusin kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETRA OLLI (@ollipetra)

Petra kertoo tavanneensa Indrekin vuonna 2017, kun painija oli kärsinyt koko vuoden loukkaantumisista. Yllättäen Petran valmentaja oli kysynyt, olisiko Petra halukas harjoittelemaan valmentajan kotikaupungissa Virossa. 

– Sitten hän sanoi, että mennään käymään hänen kaverillaan, voit olla siellä yötä. Olin ihan kauhuissani, että en todellakaan ole kaverillasi yötä. Sitten laitoin viestiä yhdelle virolaiselle painikaverilleni, että tulen hänen luokseen. Nainen siis. 

Lue myös: Seiska selvitti Petra Ollin virolaisrakkaan Indrek Vassusin taustat: useita rakennusfirmoja, 250 000 euron kiinteistö ja lukuisia arvokkaita rakennustontteja - kuva!

Suunnitelmiin muutos

Illan saapuessa kokoonpano oli lähtenyt syömään nelistään. Porukkaan kuului siis Petran lisäksi hänen valmentajansa, tämän kaveri ja Petran painikaveri.

– Mentiin johonkin ravintolaan syömään, ja sitten mietittiin mun painikaverin kanssa, että kun ollaan hoidettu tämä pois alta, niin mennään Tallinnan yöhön. 

– Juu juu, Sara naureskelee ymmärtäväisenä Petran ja tämän painikaverin suunnitelmasta.

Lue myös: Jäätävät tuloerot! Näin paljon Big Brother -talon julkisuuden henkilöt tienaavat: katso!

Loppujen lopuksi olinkin sitten sen mun valmentajan kaverin luona yötä, Petra tunnustaa ja saa aamiaispöydän nauramaan makoisasti.

Petra Olli Big Brother

– Se ei sitten ollutkaan niin kauheeta? utelee entinen Salkkarit-näyttelijä Markku Pulli naureskellen.

– Ensimmäinen reaktio oli, kun en tiennyt koko ihmisestä muuta kuin nimen, että en todellakaan ole sitten mihinkään tulossa, Petra kertaa.

 – Ei tietenkään, kun ihan ventovieras ukko kyseessä, ymmärtää Sanna.

Lue myös: Suoraa puhetta masennuksesta ja painonpudotuksesta! Big Brother -talon asukkaat Nina Mikkonen ja Sara Forsberg lataavat suorat sanat elämänhallinnasta masennuksen syövereissä: "Ei vaan kiinnosta"

Kultaakin kalliimpia piirteitä

Muut haluavat tietää, mihin Petra miehessään ihastui, kun mielipide muuttui niin nopeasti.

– Ensin kun istuttiin pöydässä, niin en oikeastaan edes huomannut (häntä). Sellainen ihminen, joka ei tee itsestään numeroa, Petra kertoo haukatessaan omenaa.

– Käytöstavat miehellä... Kun on kohtelias... Totta kai siihen ulkomuotoon ensimmäisenä ihastuu, kun näkee. 

Petra kertoo muille myös, että hänen kumppaninsakin on harrastanut aiemmin painia, mutta tärkeimpänä yhdistävänä tekijänä Petra pitää samankaltaista huumorintajua. 

Pariskunta asuu sekä Virossa, että Seinäjoella. Petra paljastaa lisäksi, ettei hän haaveile prinsessahäistä, eikä naimisiinmeno ole hänen listallaan mikään pakollinen.

Mut olisihan se kiva joo.

Lue myös: Pyöritteli tubettajaa kuin pullataikinaa! Petra Olli esitteli painitaitojaan Big Brother -asukkaille: "Miksi kannustatte ylivoimaista?!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »