Sani

Big Brotherista häädetty Sani paljastaa voittajasuosikkinsa: "Tässä kohtaa 30 000 euroa voisi olla hieno potti hänelle"

Telkkari | 10.05.2021 16:01

Aikakone-yhtyeestä tuttu laulaja Sani äänestettiin ulos Big Brother -talosta eilen sunnuntaina.

Sani oli neljäs asukas, joka joutui jättämään kilpailun ensimmäisen viikon jälkeen. Hän myönsi äänestyksen tuloksen olleen pettymys.

- Olisin niin halunnut jäädä BB-taloon. Oli aivan mieletön seikkailu. Päiviin oli keksitty kaikkea, ja porukka oli aivan uskomaton. On mielenkiintoista seurata, mitä talossa tapahtuu, alkaako taistelu loppupalkinnosta. Pelaamista ei ollut havaittavissa ainakaan tässä vaiheessa, Sani kertoi Seiskalle suoran lähetyksen jälkeen.

Lue myös: Tinder-deittailun varjopuolet! Tubettaja Roni Bäckin kauhutreffit: ”Miten siitä tilanteesta päästään pois?”

 

Voittajasuosikki selvisi

Sani pysähtyi pohtimaan, kuka hänen mielestään ansaitsisi koko kilpailun voiton ja 30 000 euron voittopotin.

- Puhutaan loppupeleissä aika isosta voittosummasta. Rahallisesti soisin sen näissä tilanteissa… Nina Mikkosen tilanteessa hänelle. Mutta se ei välttämättä mene niin. Se menee kuitenkin niin, että ne, joilla on enemmän seuraajia, Sani totesi.

Seuraajamäärillä hän viittasi sosiaalisen median seuraajiin, ja niissä luvuissa etenkin Pinja Sanaksenaho, Sara Forsberg ja Roni Bäck ovat vahvoilla satojentuhansien seuraajiensa ansiosta. Näistä kolmesta Sani soisi voiton Pinjalle.

- Hän on nuori ja voisi aloittaa oman elämänsä. Pinja on muuttamassa omaan kotiin, ja hän on aivan hellyttävä tyttö.

Kokonaisuutta ajatellen Sani toivoo voittoa kuitenkin Nina Mikkoselle.

- Ei ole helppoa jäädä leskeksi. Siinä on kaikenlaista taustaa ja systeemiä. Nina on hellyttävä ihminen. Vaikka sieltä tuleekin sitä anteeksipyytelyä, ja joitain ihmisiä voi ärsyttää hänen tekstinsä määrä. Tässä kohtaa 30 000 euroa voisi olla hieno potti hänelle. On ollut isoja menetyksiä, ja hän saa siivota tuolla kämppiä peräsuoli pitkällä, jotta saa asunnon maksettua ja pysyy leivässä. 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!