Big Brother VIP

Suoraa puhetta masennuksesta ja painonpudotuksesta! Big Brother -talon asukkaat Nina Mikkonen ja Sara Forsberg lataavat suorat sanat elämänhallinnasta masennuksen syövereissä: "Ei vaan kiinnosta"

Telkkari | 03.05.2021 20:31

Big Brother Suomi -ohjelman julkkiskaudella radiojuontaja Sara Forsberg päätyi juttelemaan rehellisesti Nina Mikkosen kanssa painonpudotuksesta ja masennuksen vaikutuksesta painonhallintaan. Kaksikko kävi keskustelua BB-talossa tänään (3.5.), kun talon asukkaat käskettiin piha-alueelle siksi aikaa, kun työryhmä järjesteli sisälle asukkaiden yllätykseksi illan juhlia.

Lue myös: Oho, Nina Mikkonen mukana Big Brotherissa – suostui mukaan rahan toivossa

Suurin Pudottaja -voittaja

Nina voitti Suurin Pudottaja -ohjelman vuonna 2019. Sara puolestaan herätti viime vuonna huomiota tekemällään muodonmuutoksella. Keskustelu lähti liikkeelle kolumnisti Sanna Ukkolan kysyessä Ninalta, kuinka paljon tämä sai pudotettua painoaan tosi-tv-ohjelmassa. 

– Kyllä mä siellä parhaimmillaan laihduin liki kaksikymmentä (kiloa), Nina vastaa.

Lue myös: Kohukolumnisti Sanna Ukkola astui Big Brother -taloon – pelkää ohjelman tuhoavan uransa!

Nina Mikkonen
Nina joulukuussa 2019.

Masennuksesta puhuminen takkuaa

Sanna haluaa tietää, kuinka Nina sai toteutettua kymmeniä kiloja karistaneen pudotuksen

– Päätin tehdä elämäntaparemontin. Sitten valitettavasti, kun masennus iski uudestaan, niin siinä jouluna, tai vähän ennen joulua. Joskus marraskuun tietämillä, masennus iski uudelleen päälle, niin se aiheutti tietysti sen, että tota… 

– Se on vaikea toi masennus. Itelläkin on kokemusta siitä, että sitten kun se iskee niin ei vaan kiinnosta, Sara keskeyttää Ninan puheenvuoron.

– Ja se on sellainen asia, että masennus ei ole mikään sellainen, että ota nyt itseäsi niskasta kiinni ja ryhdistäydy, Nina komppaa.

Katso video: Nina Mikkonen ei häpeile muotojaan

Lue myös: Nina Mikkonen tyrmää Tinderin – ”Olen mieluummin yksin kuin huonon miehen kanssa”

Nina ja Sara jatkavat keskustelua toteamalla, että masennuksessa on kyse aivokemiasta, eikä ihmisen omasta ryhtiliikkeestä. Nina myös toteaa, että parhaiten asian tuntuvat kuitenkin tietävän sellaiset ihmiset, joilla ei ole sairaudesta omakohtaista kokemusta.

Saran muodonmuutos kiinnostaa

Sedu Koskinen keskeyttää keskustelun hetkeksi aikaa tarjoamalla kanssakilpailijoilleen vadelmia. Sanna kuitenkin palaa aiheeseen kysymällä Saralta, eikö tämäkin ole pudottanut kiloja.

– Aika paljon joo. Mä itseasiassa oon muutamankin kerran, Sara naurahtaa.

Lue myös: Oho, Sara Forsbergin laihtunut ulkonäkö hätkähdyttää - elämä muuttui radikaalisti: "Kuvien välillä on 2 vuotta!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAARA (@helloimsaara)

– Viimeisin oli 2018 kun erosin silloisesta poikaystävästä. Aloitin elämäntapamuutoksen ja olen jatkanut tähän päivään asti. En ole laskenut mitään totaalikilomäärää, mutta on se jossain kahdenkymmenen kilon paikkeilla, Sara selventää.

– Oothan sä ison duunin tehny, Nina hämmästelee.

Lue myös: Vau! Hurjasti laihtunut Sara Forsberg hankki itselleen muhkeat muodot: esittelee uusia kurvejaan tuoreessa kuvassa - katso! "Olen superylpeä!"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Jukka Alasaari, Instagram, Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!