fbq
Temptation Island Suomi tis-jeppe

Ryöstöstä epäilty TIS-Jeppe on liigatason urheilija

Seiska uutisoi tänään, että Temptation Island Suomesta tuttua Jesper Kauhasta, 24, epäillään ryöstöstä. 

Seiskan tietojen mukaan tutkittava ryöstö tapahtui Kuopiossa sijaitsevassa ruokakaupassa tämän viikon tiistaina (14.12.).

Temptation Island -osallistujaa epäillään ryöstöstä

Yksi Kauhasen pitkään tuntenut henkilö kertoo kaikkien toivovan, että mies saisi asiansa kuntoon ja jatkaisi peliuraansa. Kauhanen on nimittäin menestynyt salibandypelaaja.

- Hän on todella lahjakas urheilija ja hyvä jätkä, Seiskalle mainittiin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kauhanen nähtiin Temppareiden kuudennella kaudella. Hän käytti ohjelmassa lempinimeään Jeppe.

Mies on pelannut salibandya huipputasolla, sillä hän kuului vielä viime kauden aikana (2020-2021) salibandyliigassa pelaavan kuopiolaisen SB Welhojen joukkueeseen. Sopimus SB Welhojen kanssa päättyi toukokuussa 2021, sittemmin hän on siirtynyt toiseen seuraan.

Yllätyspaljastus! Suomalainen huippu-urheilija viettelee sinkkuna Temptation Islandissa - varattu kaunotar syttyi heti: "Onhan tää melkoinen mahdollisuus!"

Jesper Kauhanen Temptation Island Suomen promokuvissa.
Jesper Kauhanen Temptation Island Suomen promokuvissa.

Jesperin taustat paljasti Twitterissä jääkiekkomedia Jatkoajan ex-päätoimittaja Antti Pärnänen.

Kauhanen nähtiin merkittävässä roolissa Temppareissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Moro, mä oon Jeppe Kuopiosta. Mä mietin pitkään, että onko tämä reissu uhka vain mahdollisuus. Mutta kun näin teidät leidit, niin onhan tää melkoinen mahdollisuus! Hän sanoi esittäytyessään.

Josefin ja Leevi
Leevi ja Josku tulivat saarelle yhdessä, mutta heidän parisuhteensa kariutui.

Kuudennen kauden alussa kävi ilmi, että Kauhanen iski silmänsä erityisesti varattuun Josefiniin, eli "Joskuun". Tumma kaunotar tuli ohjelmaan yhdessä puolisonsa Leevin kanssa, ja pariskuntaa yhdisti samat arvot sekä uskonnollisuus.

Temptation Island Suomi -pari tapasi kristillisessä sisäoppilaitoksessa - menettivät ystävänsä ja saivat potkut koulusta: "Ei käyttäydytty kristillisten arvojen mukaan..."

Viettelysten saarella syntyi suuri kolmiodraama, kun selvisi, että Josku meinasi harrastaa seksiä Kauhasen kanssa. Härdelli tuli ilmi, kun mies uskoutui Karimille, joka puolestaan lauloi saamansa informaation Joskulle. 

- Oon kuullu juttuu, et oot melkeen pannu mun tuttuu. Kuulemma ollu käsi ky***llä ja käsi pi**ulla ja... Karim ilmoitti.

Josku yritti valehdella seikkailuistaan vielä iltanuotiolla, mutta juontaja Sami Kuronen nosti kissan pöydälle, ja Josku puhui itsensä pussiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Temptation Island
Josefin (kolmas vas.) keräsi miesten huomion Temptation Islandin ensimmäisen illan bileissä ja erityisesti Kauhanen (kolmas oik.) hakeutui "Joskun" seuraan.

Temptation Island Suomi: Vieraista miehistä nauttinut Josku jää kiinni valheesta ja puhuu itsensä pussiin: "En ois halunnu siitä tässä puhua.."

Katsojat muistavat varmasti, että Josku ja Leevi lopulta erosivat, ja Josku alkoi seurustella Karimin kanssa.

Huhhuh, mikä valheiden verkko – Temptation Island Suomi -Leevi paljastaa eron taustat: ”Samana iltana Josku suuteli Karimin kanssa”

Karimin ja Joskun on-off-suhde jatkui pitkään, mutta lopullinen ero koitti tämän vuoden elokuussa. 

TIS-Josku avasi sanaisen arkkunsa shokkierostaan TIS-Karimista: "Alkaa kyllästyttää se, että mun pitäisi olla hiljaa"

Itä-Suomen poliisilaitos tiedotti ryöstöstä 15. päivä joulukuuta. Tiedotteessa ei mainita epäiltyjen nimiä, mutta Seiska on saanut vahvistuksen lähipiiriltä.

Tiedotteesta selviää molempien epäiltyjen vierailleen samassa kaupassa jo ennen ryöstöä. Kaupan myyjä oli tehnyt havaintoja henkilöistä jo silloin.

Poliisi pidätti molemmat henkilöt saman yön aikana Kuopion keskustassa. 

Ryöstöön epäillyt kuopiolaiset vähän yli 20-vuotiaat miehet on pidätetty ja he ovat kuulusteluissaan kertoneet alustavasti tapahtumien kulusta, tiedotteessa manitaan.

Kaikkien aikojen skandaalikausi - viidettä Temptation Island -osallistujaa epäillään rikoksesta

Rikoskomisario Mikko Hakkarainen kommentoi tapausta Seiskalle. 

- Poliisi esittää toista epäiltyä vangittavaksi. Toinen epäilty on vapautettu. Poliisi ei kerro rikoksesta epäiltyjen nimiä julkisuuteen. Poliisi ei esitutkinnan tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää, Hakkarainen ilmoitti sähköpostitse.

Juttua korjattu 17.12.2021. Korjattu aikamuoto.