fbq
Kotimaa
08.08.2021 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram
Josku ja Karim Temptation island suomi
TIS-Josku avasi sanaisen arkkunsa shokkierostaan TIS-Karimista: "Alkaa kyllästyttää se, että mun pitäisi olla hiljaa"
Kotimaa
08.08.2021 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram

Seiska uutisoi kesäkuussa Temptation Island Suomen Karimin ja Josefinin eli Joskun erohuhuista. 

Ex-pari ei tuolloin suostunut vahvistamaan eroa Seiskalle, mutta he ilmoittivat pian tämän jälkeen somessa eronneensa.

Molemmat totesivat tuolloin Instagram-tileillään, etteivät he aio kommentoida eron syitä julkisuuteen. 

Lue myös: Temptation Islandin Joskun ja Karimin kohusuhde päättyi jälleen eroon? Kihlat vaihtuivat dramaattiseen sometoimintaan

Nyt Josku on kuitenkin päättänyt avata sanaisen arkkunsa, sillä hän jakoi tänään sunnuntaina (8.8.) muutaman julkaisun Instagram-videotarinoissaan.

Videotarinat ovat nähtävissä 24 tuntia niiden julkaisusta.

- En ajatellut kommentoida eroasiaa sen enempää, mutta välillä vaan alkaa v*tuttaa kun ihmiset eivät ota vastuuta teoistaan, Josku kirjoitti.

Tosi-tv-tähti ilmaisi myös tyytymättömyytensä Suomen oikeusjärjestelmään. 

- Suomen oikeusjärjestelmä ei tee mitään, kukaan ei tee mitään. Ilmeisesti lähisuhdeväkivalta ei ole mikään iso juttu, kun sitä vaan vähätellään ja yritetään lakaista suoraan maton alle, Josku totesi.

- Alkaa kyllästyttää se, että minun pitäisi olla hiljaa, jotta joku toinen voi jatkaa iloisesti sen elämää ihan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ja sitten minä olen se, joka joutuu kärsimään niistä teoista, ja yrittää päästä yli traumoista, Josku lisäsi.

Seiska ei tiedä, mihin tapahtumaan tai tilanteeseen Josku kirjoituksellaan viittaa. Lisäksi ei ole tiedossa, viittaako Josku kirjoituksellaan omiin kokemuksiinsa vai jonkun toisen. 

Lue myös: Jättiyllätys: TIS-Karim ja Josku menivät kihloihin - muistatko nämä kohusuhteen käänteet?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josku (@josefinmalanja)

JÄNNITTÄVÄT KÄÄNTEET

Karimin ja Joskun suhde alkoi vuonna 2019 kesällä kuvatun Temptation Island Suomen kuvauksissa, joihin Karim osallistui sinkkuna. Josku oli tuolloin ohjelmassa mukana varattuna silloisen poikaystävänsä Leevin kanssa.

Leevi ja Josku lähtivät saarelta kotiin pariskuntana, mutta Karim ja Josku alkoivat pitää toisiinsa yhteyttä heti Suomeen palattuaan. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Joskun iltanuotio on vaivaannuttavaa katseltavaa – jää rysän päältä kiinni valehtelemisesta: ”En olis halunnu puhuu siitä…”

Leevi paljasti TIS-kauden päättymisen jälkeen, että Josku oli suudellut Karimia samana iltana, kun he palasivat kuvauksista kotiin. Tämä johti Leevin ja Joskun lopulliseen eroon, ja Josku alkoikin seurustella Karimin kanssa heti tämän jälkeen. 

Karim hehkutti julkisesti Joskun olevan hänen elämänsä nainen. Joulukuussa vuonna 2019 pari yllätti kuitenkin kaikki osallistumalla Temptation Island Suomen seitsemännen kauden kuvauksiin pariskuntana.

Lue lisää: Ei voi olla totta! Josku ja Karim palaavat Temptation Island Suomeen pariskuntana!

Josku Karim Temptation Island Suomi

Karim ja Josku astelivat viettelysten saarelle kesken kauden, mutta vierailu jäi lyhyeksi, sillä jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen Josku halusi luovuttaa leikin nähtyään Karimin intiimit puuhat sinkkunaisten kanssa.

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"

Pari vakuutteli myöhemmin TIS Extra -ohjelmassa, että he yrittävät saada suhteensa toimimaan, vaikka draamaa oli ollut paljon.

Huhtikuussa vuonna 2020 pari puolestaan ilmoitti somessa ottavansa suhteessaan aikalisän, ja vain kuukautta myöhemmin Karim kertoi erosta Instagramissaan. 

Vain muutamia kuukausia myöhemmin Karim ja Josku yllättivät seuraajansa täysin, kun he jälleen kerran julkaisivat kuvia yhdessä.

Tämän vuoden tammikuussa he ilmoittivat kihlauksestaan. Tuolloin Seiska uutisoi muun muassa siitä, että Joskun Instagramin videotarinasta paljastui parin suunnitelleen häitä ja Joskun valinneen itselleen jo muutaman morsiusneidon.

Lue myös: Temptation Islandin Joskun ja Karimin kohusuhde päättyi jälleen eroon? Kihlat vaihtuivat dramaattiseen sometoimintaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josku (@josefinmalanja)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💎KARIM💎 (@kkartsuuu) 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »