Temptation Island Suomi -pari tapasi kristillisessä sisäoopilaitoksessa - menettivät ystävänsä ja saivat potkut koulusta: "Ei käyttäydytty kristillisten arvojen mukaan..."

25.09.2019 07:59

Temptation Island Suomi -ohjelman kuudennella tuotantokaudella nähdään vantaalainen pariskunta, joka tapasi toisensa kristillisessä sisäoppilaitoksessa. Josefin, 21, ja Leevi, 20, aloittivat seurustelun pian sen jälkeen, kun Josefin erosi Leevin kämppiksestä. 

- Koulullamme tuli aika paljon draamaa suhteemme alkuaikoina. Se johtui siitä, että aloimme seurustelemaan. Se oli tosi kiistanalainen juttu, Leevi aloittaa. 

- Leevi ja exäni olivat hyviä ystäviä keskenään ja minä olin hyvä ystävä Leevin ex-tyttöystävän kanssa, joten siitä tuli ymmärrettävästi vihaa ja draamaa, Josefin jatkaa. 

Lue myös: "Liian läski telkkariin" - näin pohti Temptation Island Suomen kurvikas Viivi, 21: "Otetaan huikka jokaisesta läski-kommentista"

tis-pari leevi ja josefin

- En ole ylpeä teoistani, mutta toivon heidän ymmärtävän, etten tarkoittanut mitään pahaa. Menetimme useita ystäviä,  Leevi täydentää. 

Seurustelun aloittamisen jälkeen pari erotettiin myös koulusta. 

- Nooh... Emme käyttäytyneet kristillisten arvojen mukaan, pari tunnnustaa. 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: timo korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!