Katso kuvat!
Martina Aitolehti

Herranjestas, mikä vartalo! Martina Aitolehti latasi itsestään ennen ja jälkeen -alusvaatekuvat: "En oo koskaan jännittänyt näin paljon"

Uutiset | 12.12.2020 15:24

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, löi ällikällä sekä itsensä että sosiaalisen median seuraajansa.

Martina julkaisi itsestään kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa sivusta päin pikkuruisissa alusvaatteissa. Martina kertoi jännittäneensä kuvien julkaisua valtavasti.

- OMG OMG OMG!! En oo koskaan jännittänyt kuvan postaamasta näin paljon.
Tänään kun otettiin jälkeen kuvat totesin ääneen ettei mitään muutosta varmaan edes ole, mutta keho joka liikkuu säännöllisesti, syö 99% puhtaasti, elää ja hengittää hyvinvointia joka päivä tarvitsee myös freesausta ja ns. ”tehokuurin” koko olemukselle. Vitsi miten siistiä että tein tän!!! Martina fiilisteli Instagram-tilillään.

Lue myös: Itsenäisyyspäivän paljastavin! Martina Aitolehti juhli Suomea ällistyttävän rohkeassa seksimekossa: rinnat työntyivät esiin - katso kuvat!

- Mitä minä tästä opin? En pidä itsestään selvänä tätä (kään) asiaa hyvinvoinnin äärellä. Valmentajana ole sitä mitä opetat ja mihin muita kannustat. Mä kannustan ehdottomasti oppimaan aina uutta ja olemaan avoin uusille oivalluksille sekä absoluuttiseen oman kehon kunnioittamiseen, Martina viestitti kuvien yhteyteen.

Julkaisun aihetunnisteeksi on kirjoitettu "training with Martina" ja "21 päivän haaste by Martina Aitolehti".

Ennen ja jälkeen -kuvat näet klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella sijaitsevaa nuolinäppäintä.

Lue myös: Tällaisena et ole Martina Aitolehteä ja Sara Sieppiä ennen nähnyt: itkevät valtoimenaan tv-sarjan trailerissa - "Ei vaan enää jaksa" - katso video!

Martina mukana Iholla-sarjassa

2010-luvulla suurta suosiota saavuttanut Iholla-sarja palaa ruutuun tammikuussa.

Sarjan uudistetussa formaatissa julkisuuden henkilöt kuvaavat elämäänsä päiväkirjatyyliin. Sarjan uuden kauden trailerin perusteella julkkisten elämä on suurta tunteiden vuoristorataa.

Iholla-sarjassa elämästään kertovat hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, entinen Miss Suomi Sara Sieppi, artisti-tubettaja Tuure Boelius sekä laulaja-lauluntekijä Leo Stillman. Lyhyen videon perusteella he kertovat sarjassa elämästään hyvin avoimesti. 

Lue myös: Iholla-sarjasta nähdään keväällä julkkiskausi: Mukana Sara Sieppi ja Martina Aitolehti!

Trailerilla nähdään muun muassa, kuinka Martina Aitolehti itkee murtuneena.

- Kertokaa minulle, miksi sattuu niin paljon aina päästää irti. Mikä helvetti siinä on niin vaikeaa, ja kipeää? Martina sanoo kyynelehtien. 

Katso tästä video:

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja Discovery
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!