fbq
Paljasta Pintaa
05.07.2021 21:51
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Rosanna Kulju
Kuin aikuisviihdelehdestä! Rosanna Kulju julkaisi härskin topless-kuvan, jonka kuvakulma on liki riettauden huippu - katso!
Paljasta Pintaa
05.07.2021 21:51
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Yrittäjä ja somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, ei turhia mieti pukeutumista, jos sää Suomessa on suotuisa. Miss Helsinki -kisaa tänä vuonna viimeistä kertaa luotsaavan Rosannan tuore Instagram-kuva on esimerkki siitä, että auringon paahteesta on suotuisaa nauttia myös yläosattomissa.

Tuoreessa otoksessa Rosanna makoilee nauvolaisen majapaikan poreammeessa rennosti pelkkään mustaan bikinialaosaan sonnustautuneena. Aivan kuin pelkkä yläosattomuus ei riittäisi tuomaan somekuvaan eroottista sävyä, on Rosanna asettautunut kuvaan peppu pystyssä kameraan päin niin, että asetelma voisi olla kuin jostakin miestenlehdestä.

Rintojaan Rosanna ei tosin kuvassa vilauta. 

- Tänään tultiin Tackorkiin heti aamupäivästä brunssille, jonka jälkeen ollaan roikuttu rannalla ja sitten päästiin kokeilemaan Tackorkiin uutta luolasaunaa ja jacuzzia. Nyt dinneriä ja illalla vielä stand upia. Ai vitsi mä nautin, Rosanna kirjoitti lauantaina julkaisemassaan päivityksessä.

 

Uusi miesystävä

Rosanna on ollut lomareissulla Nauvossa ilmeisesti uuden miesystävänsä kanssa. Rosanna on pitänyt uuden rakkaansa kanssa yhtä useita kuukausia, mutta pariskunta on päättänyt, ettei miehen henkilöllisyyttä tuoda julkisuuteen.

Lue lisää: Tässä on Rosanna Kuljun mysteerirakas! Romanttinen yhteiskuva julki roihuavasta juhannuslemmestä - katso!

Silti Rosanna on jo pariin otteeseen julkaissut somekuvia, joissa mies tavalla tai toisella on läsnä.

- Niin se elämä vaan yllätti ja toi mun eteen henkilön joka vei multa jalat alta heti ja joka vie kokoajan uudestaan ja uudestaan.. ❤️ Hän ei tule näkymään mun somessa meidän molempien yksityisyyttä kunnioittaen, mutta mun sydän pakahtuu tästä onnesta ja halusin siksi kertoa sen teillekin. Hauskaa vappua jengi, pitäkää huoli toisistanne, Rosanna kirjoitti vappuna.

Lue myös: Kevättä rinnassa! Rosanna Kulju paljastaa löytäneensä ihmisen joka vei jalat alta

Viimeinen Miss Helsinki -vuosi

Rosanna teki hiljattain myös tiukan päätöksen, että tämänvuotinen Miss Helsinki -kisa on viimeinen hänen luotsaamansa.

Rosanna perusteli viime viikolla Seiskalle päätöstään lopettaa kisan järjestäminen ymmärrettävillä syillä.

- Itselläni ei enää riitä aika ja panokset tähän ovat niin sanotusti käytetty. Koen, että minulla ei enempää annettavaa kilpailuille, Rosanna kertoi Seiskalle haikeana.

- Haluan mennä elämässäni eteenpäin ja tehdä uusia asioita myös tämän suhteen. Niin karulta kuin se kuulostaakin, ehkä aikakin on ajanut missikilpailuiden ohi tässä maassa nykyisellä muodolla, mutta Miss Helsinki -kisat ovat tuoneet tähän oman piristyksenä erilaisuudellaan ja siihen tähtäämme myös tänä vuonna.

Lue lisää: Miss Helsinki -kisan tulevaisuus vaarassa - Rosanna Kulju: "En tiedä, jatkaako kukaan kisan järjestämistä"

Uuden Miss Helsingin haku on parhaillaan käynnissä.