fbq
Kotimaa
28.06.2021 13:05
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Rosanna Kulju
Tässä on Rosanna Kuljun mysteerirakas! Romanttinen yhteiskuva julki roihuavasta juhannuslemmestä - katso!
Kotimaa
28.06.2021 13:05
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Seiska uutisoi maaliskuussa somevaikuttaja Rosanna Kuljun, 29, ja mysteerisen liikemiehen lämpimistä väleistä.

Tunteet ovat ilmeisesti syventyneet entisestään kevään ja kesän mittaan. Näin voi päätellä, koska näyttävä kaunotar julkaisi eilen (27.6.) sunnuntaina lempeä hehkuvan kuvan. Kuvassa selin oleva Rosanna halaa hellästi mielitettyään, jonka kasvot jäävät peittoon. Kuvassa kauniissa kesämekossa esiintyvä Rosanna varjelee miehensä henkilöllisyyttä, sillä esimerkiksi tämän mahdollista Instagram-käyttäjätiliä ei ole merkitty päivitykseen.

- Rakastan, rakastan, Rosanna kirjoitti herkästi kuvatekstissään.

Pariskunta näyttäytyy hieman salamyhkäisestä kuvakulmastakin katsottuna erittäin edustavalta, joten päivityksen keräämät ihastelevat kommentit kuuluvat asiaan.

Esimerkiksi leipurikaunotar Mailis Penttilältä olivat ilmeisesti loppuneet sanat kesken hehkuttaessaan rakkauden täyteistä päivitystä, joten hän tyytyi kahteen sydämen muotoiseen emojiin.

- Voi teitä ihania! Rakkaus on best, eräs kommentoija puolestaan hehkutti.

Lue myös: Iskikö Rosanna Kulju entisen Miss Suomen komean veljen?! Seiskalle tihkuu vinkkejä: "Huhuja on liikkunut jo tovin"

Jo vappuna Roosa julkaisi päivityksen, jossa mies piti kaunotarta kädestä. Hän viittasi myös miehen yksityisyyden säilyttämiseen.

- Niin se elämä vaan yllätti ja toi mun eteen henkilön joka vei multa jalat alta heti ja joka vie kokoajan uudestaan ja uudestaan.. ❤️ Hän ei tule näkymään mun somessa meidän molempien yksityisyyttä kunnioittaen, mutta mun sydän pakahtuu tästä onnesta ja halusin siksi kertoa sen teillekin. Hauskaa vappua jengi, pitäkää huoli toisistanne, Rosanna kirjoitti tuolloin.

Lue myös: Kevättä rinnassa! Onnea säteilevä Rosanna Kulju paljastaa löytäneensä ihmisen joka vei missiemolta jalat alta: "Mun sydän pakahtuu"

Miss Helsinki -kilpailua tänä vuonna viimeistä kertaa emännöivä Rosanna on juontanut ja ollut mukana useammassakin suositussa podcastissa, joissa hän on kertonut aiemmasta sinkkuelämästään.

Viime kesänä 2020 Rosanna yhdistettiin kohuliikemies Niko Ranta-Ahoon, 33, kun tämä oli vapautunut tutkintavankeudestaan. Rosanna tai Niko eivät kommentoineet asiaa tuolloin julkisuuteen mitenkään.

Lue myös: Seiskan paparazzi huomasi missikaunotar Rosanna Kuljun poistumasta Niko Ranta-ahon asunnolta: ”Mä en halua kommentoida tätä mitenkään…”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »