fbq
Kotimaa
01.07.2021 20:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Rosanna Kulju
Miss Helsinki -kisan tulevaisuus vaarassa - Rosanna Kulju: "En tiedä, jatkaako kukaan kisan järjestämistä"
Kotimaa
01.07.2021 20:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tämänvuotiseen Miss Helsinki -kisaan pian käynnistyvä haku on viimeinen, jonka yrittäjä Rosanna Kulju, 29, järjestää yrityksensä kautta.

- Tänä vuonna panostamme finaaliin todella paljon. Oma karsintakilpailuni oli aikoinaan Vanhalla ylioppilastalolla ja tänä vuonna finaali järjestetään siellä samassa paikassa loppusyksystä. Ympyrä niin sanotusti sulkeutuu, koska kun tämä vuosi saadaan päätökseen, en enää itse jatka kisojen järjestämistä. Kaikki siis loppuu sinne mistä se alkoikin kohdallani, Rosanna sanoo.

Lue lisää: Yllätyspäätös! Rosanna Kulju luopuu Miss Helsinki -kisojen järjestämisestä – taustalla yllättävä syy: "Olen sitä mieltä, että..."

Rosanna perustelee päätöstään lopettaa kisan järjestäminen ymmärrettävillä syillä.

- Itselläni ei enää riitä aika ja panokset tähän ovat niin sanotusti käytetty. Koen, että minulla ei enempää annettavaa kilpailuille, Rosanna kertoo Seiskalle haikeana.

- Haluan mennä elämässäni eteenpäin ja tehdä uusia asioita myös tämän suhteen. Niin karulta kuin se kuulostaakin, ehkä aikakin on ajanut missikilpailuiden ohi tässä maassa nykyisellä muodolla, mutta Miss Helsinki -kisat ovat tuoneet tähän oman piristyksenä erilaisuudellaan ja siihen tähtäämme myös tänä vuonna.

Kilpailun tulevaisuus on Rosannan mukaan täysin auki.

- En tiedä tässä vaiheessa, miten tai kuka jatkaa kilpailuita tämän vuoden jälkeen, Rosanna paljastaa Seiskalle.

Lue myös: Kevättä rinnassa! Rosanna Kulju paljastaa löytäneensä ihmisen joka vei jalat alta

"Enemmän kuin vain missikilpailu"

Vuonna 2015 itse kisat voittanut ja vuonna 2018 Martina Aitolehdeltä kisojen tuotemerkin ja järjestämisen itselleen lunastanut Rosanna on selvästi huolissaan kisojen jatkosta.

- Vuodet ovat antaneet paljon ja olen saanut tämän myötä paljon ihania ystäviä. Tämä on ollut enemmän kuin pelkkä missikisa tai sen järjestäminen.

- Totta kai toivon, että joku tai jotkut jatkavat Miss Helsinki -kilpailua, mutta kuka, en osaa tässä kohtaa vielä sanoa. Olen sen velkaa itselleni ja kisojen perinteelle, että en voi enkä halua tätä antaa vain jollekin sen suuremmin asiaa ajattelematta. Eli tässä kohtaan en osaa sanoa, mikä on Miss Helsinki -kisan kohtalo ensi vuonna, Rosanna kertoo.  

Miss Helsinki 2021 -kisojen haku käynnistyy pian sosiaalisessa mediassa. Mukaan haetaan noin kymmentä pääkaupunkiseudulla asuvaa neitosta ikähaarukassa 18-27 vuotta.

Lue myös: Tässä on Rosanna Kuljun mysteerirakas! Romanttinen yhteiskuva julki

Tilaa Seiskan uutiskirje! »