fbq
Kotimaa
02.05.2021 18:02
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Rosanna Kulju
Kevättä rinnassa! Onnea säteilevä Rosanna Kulju paljastaa löytäneensä ihmisen joka vei missiemolta jalat alta: "Mun sydän pakahtuu"
Kotimaa
02.05.2021 18:02
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Miss Helsinki -kisojen järjestämisestä vasta luopunut Rosanna Kulju, 29, paljastaa Instagram-tilillään löytäneensä uuden onnen. Aurinkoisessa kuvassa säteilevä Rosanna pitää kiinni kädestä kuvan ulkopuolelle jäävää henkilöä. Rosannan kupariset kutrit hulmuavat auringonsäteissä, kun Miss Helsinki vuosimallia 2015 pitelee kädessään kuohuviinilasia ja hymyilee kameralle. 

Lue myös: Yllätyspäätös! Rosanna Kulju luopuu Miss Helsinki -kisojen järjestämisestä – taustalla yllättävä syy: "Olen sitä mieltä, että..."

Niin se elämä vaan yllätti ja toi mun eteen henkilön joka vei multa jalat alta heti ja joka vie kokoajan uudestaan ja uudestaan.. (sydän) Hän ei tule näkymään mun somessa meidän molempien yksityisyyttä kunnioittaen, mutta mun sydän pakahtuu tästä onnesta ja halusin siksi kertoa sen teillekin. Hauskaa vappua jengi, pitäkää huoli toisistanne, onnellisen oloinen missiemo kirjoittaa julkaisunsa yhteyteen.

Rakkaudentäyteisiä onnentoivotuksia

Rosannan onnellinen ja aurinkoisen keväinen kuva on kerännyt yli 15 000 tykkäystä ja monta sataa kommenttia. Myös moni julkisuudesta tuttu henkilö on käynyt onnittelemassa näyttävää missiä hyväntuulisen kuvan yhteydessä. 

Onnea paljon (sydän). Rakkaus on ihanaa, hempeilee tosi-tv-tähti Rita Niemi-Manninen.

Ihanat te! Mukavaa vappua, toivottaa julkkiskokki Mailis Penttilä.

Lue myös: Tästä ansaitsee jo synninpäästön! Rosanna Kulju hehkuttaa kirkkoa yläosattomissa: ”Ajattelen sen osittain myös hyväntekeväisyytenä”

Onnittelijoiden joukossa ovat myös fitness-tähti Ilona Siekkinen, entinen Miss Suomi Lotta Hintsa ja fitness-somekaunotar Sonja Aiello.

Katso video: Rosanna Kulju: Deittailun pelisäännöt hukassa!

Suhdesutinoita

Rosannalla on ollut viimeisimmän vuoden aikana sutinaa romanssirintamalla. Rosanna vietti viime vuoden kesällä säännöllisesti öitä Katiska-vyyhdin päätekijän Niko Ranta-ahon luona, mutta heidän välinsä viilenivät jo syyskuussa. Nikon jälkeen missiemon rinnalla pyöri tunnettu baarimoguli, jonka tapailun Rosanna lopetti helmikuussa. 

– En halua kommentoida asiaa enempää, kuin että emme ole koskaan seurustelleet, Rosanna viestitti tuolloin Seiskalle asiasta.

Lue myös: Välit viilenivät! Baarimoguliin yhdistetty Rosanna Kulju suhteen päättymisestä: Emme ole koskaan seurustelleet!

Lue myös: Onnellisuutta, pelkoa ja syyllisyyttä! Rosanna Kulju painii ristiriitaisten tunteiden kanssa: ”Alitajuisesti jotenkin odotat, että koska se pommi tulee"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »