fbq
Paljasta Pintaa
10.05.2021 22:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Janica Westerback
Ihan kuin Demi Moore! BB-Janica alastomana makuuhuoneessa: ”Mikä pötsi!” 
Paljasta Pintaa
10.05.2021 22:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Big Brother 2011 -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) hurmaa alastonkuvallaan sosiaalisessa mediassa. Janica jakoi Instagram-tilillään äitienpäivänä nostalgisia kuvia, jotka ovat otettu, kun hän oli raskaa-na. 

- Mikä ”pötsi”, hän naureskeli kuvatekstisään,

Päivityksessä hän paljasti lukuina, miten suuri osa hänen elämästään on äitiyttä. Neljän lapsen äitinä ole-mista hän pitää parhaana ja tärkeimpänä asiana elämässään, vaikka siihen on kulunut iso osa hänen elämästään. 

Lue myös: Wau, mitkä muskelit! Bikini fitness -kisoihin tähtäävä BB-Janica kasvaa silmissä – kaunottaren kehitys on uskomaton! 

- Lähes neljäsosa elämästäni, 3285 päivää. Yhteensä yhdeksän vuotta lasten kanssa kotona vietettyä aikaa äitiys- ja vanhempain vapaalla. Ehkä jopa yli 10000 vaipanvaihtoa. Runsaasti keskeytyneitä yöunia. Tänä vuonna 7300 päivää = 20 vuotta äitiyttä takana. Suurin luku on varmasti ne kerrat, kun olen kuullut sanan ”äiti”. Hän kertoi.

Kauniissa raskauskuvissaan hän muistuttaa huomattavasti kansainvälistä näyttelijätähteä Demi Moorea vuodelta 1991, jonka raskauskuvista Janica oli inspiroitunut.

Tähtää kisoihin

Tositelevisiosta tunnettu nainen on treenannut jo 14 viikkoa bikini fitness -kilpailuihin. Hän on jakanut sosiaalisessa mediassa paljon kuvia huimasta kehityksestään, vaikka hankaluuksia Janicalle on tuottanut syöminen. 

- Söin jo aiemminkin terveellisesti, mutta entiseen verrattuna määrät ovat nyt niin suuria, Janica on tuskaillut aiemmin. 

Lue myös: Kutistunut kaunotar! Katso Bikini fitness -kisoihin tähtäävän BB-Janican muodonmuutoskuvat: ”Olen tainnut jäädä vähän koukkuun"

Helsingin käräjäoikeuden laajamittaisessa oikeudenkäynnissä syyttäjän penkille kuuluva Risto ”Tape” Tapani Valkonen, 60, on valmentanut Janicaa ahkerasti kilpailuja varten. He aloittivat Janican todellisen treenin kuitenkin vasta 4 viikkoa sitten, eikä Tapea nähty käräjillä valmisteluistunnossa 16. helmikuuta.

Lue myös: Muistatko kaikki Big Brother -voittajat? Näin paljon he tienasivat - Niko Nousiaisen tulot hätkähdyttävät, Janica Westerback nettosi vaatimattomasti! 

Hyistä kyytiä

Entinen reality-tähti innostui talven aikana kokeilemaan uusia kokemuksia, kun hyppäsi ensimmäistä kertaa avantoon helmikuussa. Hän innostui hyisessä vedessä pulikoimisesta, koska avantouiminen on ollut suuressa suosiossa tänä vuonna. 

Lue myös: Neitsyys lähti niin että heilahti! Janica Westerback paljastaa miltä pelottava tilanne tuntui: ”Jälkeenpäin fiilis aivan ihana” 

- Sinne meni avantoneitsyys. Pitihän munkin, kun kaikki muutkin. Ei se ollutkaan niin paha, ja jälkeenpäin fiilis aivan ihana. Minä luulin, etten pystyisi, koska rakastan lämpöä ja uskon syntyneeni väärälle leveysasteelle.