Aki Huhtanen

Mihin katosi Eränkävijät-sarjan Aki Huhtanen? Ystävät huolissaan Kultainen Venla -voittajasta

Kotimaa | 17.06.2021 07:04

Ylen supersuosittu Eränkävijät on yksi 2010-luvun kotimaisen televisioviihteen menestystarinoista. Jaksoittain satojatuhansia silmäpareja houkutteleva realitysarja on myös palkittu kertaalleen parhaan televisio-ohjelman Kultaisella Venlalla.

Yksi ohjelman tähdistä on ollut erityisen suosittu. Kilpisjärveläinen kalastaja Aki Huhtanen on palkittu peräti kahdesti parhaan tv-esiintyjän Venlalla. Parempaan on pystynyt vain Arman Alizad neljällä Venlallaan.

Viimeksi Aki pokkasi palkinnon toukokuun lopussa hurjalla yleisöäänivyöryllä. Moni kuitenkin ihmetteli, miksei Aki tullut noutamaan palkintoaan suoraan tv-lähetykseen. Itse asiassa koko erämies vaikuttaa kadonneen kuin tuhka tuuleen.

Lue myös: Supersuositun Eränkävijät-ohjelman Aki Huhtanen jätti työnsä ja kotikaupunkinsa – ”Tuli mitta täyteen!”

Ylen Eränkävijöistä tutusta tv-kalastajasta Aki Huhtasesta ei ole kuulunut hetkeen pihaustakaan, ei edes kotikunnillaan.
Ylen Eränkävijöistä tutusta tv-kalastajasta Aki Huhtasesta ei ole kuulunut hetkeen pihaustakaan, ei edes kotikunnillaan.

Kotikylällä huolestuttiin

Akista ei ole kuulunut mitään edes kotikylillään Kilpisjärvellä. Siellä erämiehestä ollaan jo hieman huolissaankin.

– Akihan on pyörittänyt täällä eräbisneksiään ja katoaa välillä tunturiin, mutta nyt häntä ei ole näkynyt täällä pidempään aikaan. Lieneekö mies suunnannut etelämmäs? Kilpisjärveltä kysellään.

Koko kansan rakastama Aki on alun perin kotoisin Oulusta, mutta edes Oulun kuuluisalla toripoliisilla ei ole näköhavaintoa supersuositusta tv-tähdestä. Missä Aki siis on?

Lue myös: Venla-voittaja Aki Huhtasen bisnesvainu iski kultasuoneen – ”Kaikki palaset ovat vain loksahtaneet paikoilleen!”

Alkujaan Aki on kotoisin Oulusta, mutta sieltäkään ei kuulu havaintoja televisiosuosikista.
Alkujaan Aki on kotoisin Oulusta, mutta sieltäkään ei kuulu havaintoja televisiosuosikista.

Tunnistetaan kylillä

Jos Aki olisi Kilpisjärvellä, hänestä olisi melko varmasti näköhavaintoja. Hän kertoi kaksi vuotta sitten Seiskalle, kuinka kaikki tunnistavat hänet kotikylillään.

– Siinähän se elämä maistuu niin kuin aina ennenkin. Eipä se Venlan ansiosta maistu sen kummemmalta. Kylillä kun pyörii Äijä-koiran kanssa, niin siellä kyllä riittää selfien-ottajia, Aki naurahti Seiskalle helmikuussa 2019.

– Eihän tällaista suosiota olisi voinut ikinä kuvitellakaan, kun tänne pohjoiseen aikoinaan tuli lähdettyä erähommiin. Kaikki palaset ovat vain loksahtaneet paikoilleen. Itsestään ne kaikki tulivat, hän ihmetteli Venla-pysti kädessään.

Lue lisää Akin katoamisesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Yle
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!