Aki Huhtasella on oma eräyritys.

Venla-voittaja Aki Huhtasen bisnesvainu iski kultasuoneen – ”Kaikki palaset ovat vain loksahtaneet paikoilleen!”

27.03.2019 05:54

Ulkona pakkanen paukkuu lähes 30 miinusasteessa, mutta sisällä lämpöisessä takkatuli rätisee miellytävästi. Eränkävijät-ohjelmasta tuttu Aki Huhtanen, 42, katselee kotonaan Kilpisjärvellä jyhkeää vuolukiviuuniaan ja muistelee mielellään menneitä. Jälkikäteen ajateltuna oli aikoinaan hyvä idea perustaa oma eräyritys.

– Tein aluksi sesonkihommia safarifirmoille, mutta tajusin, ettei Lapissa ollut lainkaan perhokalastusyrityksiä. Kilpailua ei juuri ollut, joten kysyntää riitti.

Lue myös: Supersuositun Eränkävijät-ohjelman Aki Huhtanen jätti työnsä ja kotikaupunkinsa – ”Tuli mitta täyteen!”

Bisnesvainusta huolimatta Akille ei olisi tullut mieleenkään, että erätyöt poikisivat jonain päivänä pestin valtakunnallisesti merkittävässä tv-ohjelmassa. Hän pokkasi vuoden 2018 Kultainen Venla -gaalassa parhaan esiintyjän palkinnon Äijä-koiransa kanssa. Ohjelma on myös kertaalleen äänestetty vuoden parhaaksi televisio-ohjelmaksi.

Lue myös: Rakkaus roihahti! Suositun Eränkävijät-ohjelman Aki Huhtanen löysi puolisonsa eräopaskoulusta – lääkäri määräsi yhteisen yön!

– Eihän sitä olisi voinut ikinä kuvitellakaan, kun tänne pohjoiseen aikoinaan tuli lähdettyä. Kaikki palaset ovat vain loksahtaneet paikoilleen, hän myhäilee Venla-pysti kädessään.

Lue Akin koko tarina ja muistelmat lähes kohtalokkaasta lumimyrskystä tuoreimmasta Seiskasta!

Seiska Kilpisjärvellä!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!