Aki Huhtasella on oma eräyritys.

Venla-voittaja Aki Huhtasen bisnesvainu iski kultasuoneen – ”Kaikki palaset ovat vain loksahtaneet paikoilleen!”

Uutiset | 27.03.2019 07:54

Ulkona pakkanen paukkuu lähes 30 miinusasteessa, mutta sisällä lämpöisessä takkatuli rätisee miellytävästi. Eränkävijät-ohjelmasta tuttu Aki Huhtanen, 42, katselee kotonaan Kilpisjärvellä jyhkeää vuolukiviuuniaan ja muistelee mielellään menneitä. Jälkikäteen ajateltuna oli aikoinaan hyvä idea perustaa oma eräyritys.

– Tein aluksi sesonkihommia safarifirmoille, mutta tajusin, ettei Lapissa ollut lainkaan perhokalastusyrityksiä. Kilpailua ei juuri ollut, joten kysyntää riitti.

Lue myös: Supersuositun Eränkävijät-ohjelman Aki Huhtanen jätti työnsä ja kotikaupunkinsa – ”Tuli mitta täyteen!”

Bisnesvainusta huolimatta Akille ei olisi tullut mieleenkään, että erätyöt poikisivat jonain päivänä pestin valtakunnallisesti merkittävässä tv-ohjelmassa. Hän pokkasi vuoden 2018 Kultainen Venla -gaalassa parhaan esiintyjän palkinnon Äijä-koiransa kanssa. Ohjelma on myös kertaalleen äänestetty vuoden parhaaksi televisio-ohjelmaksi.

Lue myös: Rakkaus roihahti! Suositun Eränkävijät-ohjelman Aki Huhtanen löysi puolisonsa eräopaskoulusta – lääkäri määräsi yhteisen yön!

– Eihän sitä olisi voinut ikinä kuvitellakaan, kun tänne pohjoiseen aikoinaan tuli lähdettyä. Kaikki palaset ovat vain loksahtaneet paikoilleen, hän myhäilee Venla-pysti kädessään.

Lue Akin koko tarina ja muistelmat lähes kohtalokkaasta lumimyrskystä tuoreimmasta Seiskasta!

Seiska Kilpisjärvellä!
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!