fbq
Temptation island Jeppe ja Josefin

Yllätyspaljastus! Suomalainen huippu-urheilija viettelee sinkkuna Temptation Islandissa - varattu kaunotar syttyi heti: "Onhan tää melkoinen mahdollisuus!"

Temptation Island Suomen kuudes tuotantokausi käynnistyi Nelosella eilen keskiviikkona ja kauden avausjaksossa nähtiin jo runsaasti sutinaa varattujen ja sinkkujen välillä.

Ohjelmassa on mukana neljä pariskuntaa sekä yhteensä 20 sinkkua. Yllättävä paljastus on, että sinkkujen joukosta löytyy oikea huippu-urheilija.

Kymmenen miessinkun porukkaan kuuluu nimittäin kuopiolainen Jesper Kauhanen, 22, joka käyttää ohjelmassa lempinimeään Jeppe. Jeppe pelaa salibandya huipputasolla, sillä hän kuuluu salibandyliigassa pelaavan kuopiolaisen SB Welhojen joukkueeseen.

Jesperin taustat paljasti Twitterissä jääkiekkomedia Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.

Jesper siirtyi Welhoihin täksi kaudeksi 2. divisioonasta Vehmersalmen Vesan joukkueesta. Viime talvena varusmiespalvelusta käynyt Jeppe pelasi Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla vain yhdeksän ottelua, joissa syntyi kuitenkin hurjat tehopisteet 21+9=30.

Tässä ovat Temptation Island Suomi -viettelijät - katso kuvat ja lue hulvattomat esittelyt: "Mä en räppää enkä laula, mut mä tulin tekee ekan Temppari-vauvan!"

Jesper Kauhanen Temptation Island Suomen promokuvissa.
Jesper Kauhanen Temptation Island Suomen promokuvissa.

Keskiviikon jaksossa Jesper esitteli itsensä varatuille naisille seuraavin sanankääntein.

- Moro, mä oon Jeppe Kuopiosta. Mä mietin pitkään, että onko tämä reissu uhka vain mahdollisuus. Mutta kun näin teidät leidit, niin onhan tää melkoinen mahdollisuus! Jeppe sanoi esittäytyessään.

Avausjaksossa kävi ilmi, että Jeppe iski silmänsä erityisesti varattuun Josefiniin. Tumma Josefin, 20, tuli ohjelmaan yhdessä puolisonsa Leevin, 21, kanssa, ja pariskuntaa yhdistää samat arvot sekä uskonnollisuus.

Josefin ja Leevi
Leevi ja Josefin tulivat saarelle yhdessä, mutta kestääkö parisuhde?
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Temptation Island Suomi -pari tapasi kristillisessä sisäoppilaitoksessa - menettivät ystävänsä ja saivat potkut koulusta: "Ei käyttäydytty kristillisten arvojen mukaan..."

Josefinin parisuhteesta huolimatta hän viihtyi hyvin läheisesti Jepen kanssa.

- Huomasin, että Josefin ja Jeppe tulevat hyvin juttuun tuolla. Ne jutteli aika pitkään kahdestaan tuolla. Kun muut oli tuossa porukassa, niillä oli kahdenkeskinen case, sinkku Rasmus sanoi kameroille.

Myös Jeppe ja Josefin myönsivät löytäneensä jonkinlaisen yhteyden keskenään.

- Ehkä parhaiten Josefinin kanssa tultiin juttuun, Jeppe sanoi.

- Se Jeppe on ihana. Mä varaan sen! Josefin huudahti Viiville, kun se juttelivat kahdestaan.

- Se oli tosi ihana. Se oli just semmonen niinku ujo, mutta kohtelias.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tällaisia uudet Temptation Island Suomi -pariskunnat ovat: lupa harrastaa seksiä, kolme eroa kahdessa vuodessa...

Temptation Island
Josefin (kolmas vas.) keräsi miesten huomion Temptation Islandin ensimmäisen illan bileissä ja erityisesti Jeppe (kolmas oik.) hakeutui "Joskun" seuraan.

Josefin kommentoi välejään Jeppeen keskiviikon jaksossa myös kameroille.

- Jeppe on ollut tosi mukava, sellainen kohtelias. Se jäi silleen eniten mieleen.