Temptation Island Suomi

Tällaisia uudet Temptation Island Suomi -pariskunnat ovat: lupa harrastaa seksiä, kolme eroa kahdessa vuodessa...

24.09.2019 09:58

Neljä pariskuntaa asettavat suhteensa houkutusten vietäviksi uudella Temptation Island Suomi -kaudella.

Kuudennella kaudella nähdään neljä hyvin erilaista pariskuntaa. Mukana on muun muassa kristillisessä sisäoppilaitoksessa tavannut pariskunta, avoimessa suhteessa elävä pari ja kahden vuoden aikana kolmesti eronnut kaksikko.

Leevi ja Josefin

Josefin ja Leevi, Vantaa

Kosmetologiksi opiskeleva Josefin, 21, ja kiinteistönhuoltajana toimiva Leevi, 20, tapasivat toisensa kristillisessä sisäoppilaitoksessa, ja usko on molemmille tärkeä asia elämässä. Aluksi Josefin piti Leeviä liian lyhyenä. Alun perin Josefin seurusteli Leevin kämppiksen kanssa, mutta heidän erottuaan Josefin ja Leevi löysivät toisensa. He muuttivat yhteen parin kuukauden seurustelun jälkeen.

Santeri ja Eveliina

Santeri ja Eveliina, Tampere

Kaksi vuotta yhtä pitänyt opiskelijapariskunta Eveliina, 22, ja Santeri, 26, tapasivat toisensa nettideittipalvelun avulla. Suhde alkoi etäsuhteena, sillä Eveliina asui opiskelujensa takia Lappeenrannassa. Opintojen loppusuoralla hän päätti muuttaa Tamepreelle, ja he löysivät Santerin kanssa yhteisen kodin. He ovat olleet avoimessa suhteessa alusta asti. Kummallakin on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa, mutta minkäänlaiset tunteet tai romanttinen läheisyyden osoittaminen muihin kuin omaan puolisoon ovat kiellettyjä. Eveliina ja Santeri halusivat selvittää Temptation Island Suomen avulla, voisiko suhteen muodon muuttaa monogamiseksi.

Mari ja Eero

Mari ja Eero ”Väpä”, Äänekoski

Lähihoitaja Mari, 21, ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Eero, 21, ovat seurustelleet puolitoista vuotta. Eero kiinnostui Marista jo ensikohtaamisella, mutta Mari seurusteli vielä tuolloin Eeron ystävän kanssa. Mies odotti pari vuotta, mutta sitten eräänä iltana he päätyivät pussailemaan keskenään, ja Mari vaihtoi poikaystävää lennosta. Suhteen alku oli haastavaa aikaa, sillä Eero lähti armeijaan. Tuolloin Mari tunsi olonsa yksinäiseksi, ja hänelle kävi pieni hairahdus, joka johti koston kierteeseen. Nyt pari vakuuttaa kaiken olevan historiaa.

Lance ja Viivi

Viivi ja Lance, Espoo

Opiskelija Viivin, 21, ja taksiyrittäjä Lancen, 21, suhde on ollut yhtä vuoristorataa. Pari on eronnut parin vuoden aikana jo kolme kertaa, mutta jokin vetää heidät aina uudelleen yhteen. He ovat asuneet yhdessä ja erikseen – nyt he asuvat puoliksi yhdessä, eli Lance asuu puolet viikosta heidän yhteisessä kodissaan, puolet vanhempiensa luona.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa 9.10. alkaen.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!