fbq
Martina Aitolehti

Yhteinen lemmenloma! Martina Aitolehti ja tanskalainen Jesper-rakas kuhertelevat upeissa maisemissa - katso!

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 39, on karannut pois Suomesta huomattavasti paisteisempiin maisemiin.

Martina näyttäytyi lauantai-iltana (7.5.) Venla-gaalan punaisella matolla, mutta viiletti lähes heti näyttäydyttyään yllättäen pois paikalta.

- Lähden heti tämän punaisen maton jälkeen suorinta tietä lapseni luo kotiin. Lähden aikaisin huomenaamulla Mallorcalle treenaamaan, hän kertoi Seiskalle.

Kaikkien aikojen nopein näyttäytyminen? Toista iltaa putkeen juhliva Martina Aitolehti painoi iltapuvussaan ulos Suomen kansallisoopperasta

Martina suuntasikin Espanjan aurinkoon eilen (8.5.) pyöräilytarvikkeet pakattuna.

Hän julkaisi eilen Instagram-sivullaan upean maisemakuvan, jonka etualalla näkyy Etelä-Euroopalle tyypillisiä valkoisia taloja, ja kaukaisuudessa siintävät sinertävät vuoret.

- Olen niin valmis uusiin pyöräilyseikkailuihin, Martina kirjoittaa kuvan alle vapaasti suomennettuna.

Kaunottaren ei ole tarvinnut loikata matkaan ypöyksin.

Hannu Pikkarainen julkaisi mystisen päivityksen Martinan rakkaus-uutisen jälkeen: "Aikamoista..."

Martinan tanskalainen julkkisyrittäjäkulta Jesper Backer on julkaissut Instagramin vuorokauden näkyvissä tarinoissaan lähes täysin identtisen valokuvan Martinan maisemaotoksen kanssa. Jesperin tarinoissa näkyy lisäksi nautiskelua uima-altaalla kahvikupposen kanssa. Sama pulikointipaikka vilahtaa myös Martinan tarinoissa eri kuvakulmasta.

Martina Aitolehti kyläili romanttisesti tanskalaisjulkkis Jesperin kotona – kuva kämpästä ja ex-vaimosta!

Martina ja Jesper ovat pitäneet suhteensa visusti piilossa julkisuudesta, mutta pariskunnan yhtenevät somepäivitykset ja sydänkommentit toistensa kuviin puhuvat puolestaan. Vappuna kaksikko päivitteli puuhiaan Jesperin kotimaasta, Tanskasta.

- Martinan ja Jesperin viikonlopun viettoon kuului myös romanttisen oloista yhdessäoloa Tanskan kauniilla maaseudulla. Jasper esitteli Martinalle kotimaansa parhaita puolia, Seiskalle supistiin.

”Upeaa kultaseni” Tällaiset välit on Martina Aitolehdellä ja Jesper Backerilla

Martina ja kohukulta, ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen vaikuttavat jatkaneen lopullisesti eri suuntiin. Vuoristoradan lailla pomppinut on-off-rakkaus sai sinettinsä tammikuussa, kun Martina ilmoitti julkisesti parin eronneen. Heidät bongattiin vielä maaliskuussa yhdessä, mutta tanskalaiskulta vaikuttaa vieneen hyvinvointiekspertin huomion tältä erää.

Eronnut kohupari Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen herättivät kummastusta – kuva!

 Arkistovideo: Martina Aitolehden ja tanskalaisen Jesperin suhdesutinat