fbq
Kotimaa
14.05.2021 12:02
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Hans Lehtinen
Viivi Altonen
Viivi Altosen hehkutettu pukushow Miss Universum -kisassa meni plörinäksi - näyttävät valotehosteet eivät syttyneet: "En löytänyt sitä nappia"
Kotimaa
14.05.2021 12:02
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Hans Lehtinen

Järjestäen 69. Miss Universum -kilpailu on parhaillaan käynnissä Miamissa. Viime yönä Suomen aikaa ohjelmassa oli ennakkoon odotettu kansallispukukierros.

Lue myös: Viivi Altonen suuntaa pian Miss Universum -kisoihin! Tällainen on Miss Suomen futuristinen kisapuku - katso uskomattomat kuvat!

Näyttävä suunnitelma

Miss Suomi Viivi Altonen julkaisi kuvia aiemmin näyttävästä ja futuristisesta kansallispuvustaan kauniiden saatesanojen kera.

Kansallispuku edustaa ilmiömäistä kehitystä, jonka läpi Suomi on kulkenut viime vuosisadan aikana. Maaseutuelämästä globaaliksi johtajaksi monilla eri aloilla, Viivi kirjoitti tuolloin.

Viivi Altonen

Viivi myös kertoi aiemmin Ilta-Sanomille, että koreografiansa alussa hänellä on perinteisempi suomalainen asu päällään. Koreografian edetessä perinteisen asun alta kuitenkin paljastuu tämä moderni luomus, jossa on yhdistelty led-teknologiaa ja kaunista muotia.

Lue myös: Naapurit hierovat silmiään?! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen, 24, ottaa rennosti Helsingin-kodissaan: ”Hihhuloin täällä aina vähissä vaatteissa verhot auki”

Ongelmia valojen kanssa

Kisojen taltioinnista kuitenkin selviää, ettei kaikki mennyt aivan odotusten mukaisesti. Oman kierroksensa aluksi Viivillä oli ongelmia saada puvun LED-ominaisuudet päälle, mutta pienen hakemisen jälkeen puvun valot saatiin syttymään. Viivin kädessä olleet futuristiset valosauvat olivat pimeinä lähes koko kierroksen ajan. 

Viivi Altonen

Miss Suomi avaa teknisen haasteen taustoja Instagram-tilinsä tarinat-osiossa. Ensimmäisen videon yhteyteen Viivi on kirjoittanut, että hänellä oli vaikeuksia löytää on/off-nappi, jolla valot olisi saanut syttymään. Tarinat ovat nähtävissä vuorokausi niiden julkaisusta eteenpäin.

– Mä en löytänyt sitä vitsin nappia tuolta sivusta, turhautuneen oloinen Viivi kertaa tapahtumia.

Lue myös: Ulkonäkö teki vaikutuksen! Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa: Näin tapasin Frank-rakkaani!

Viivin kansallispukukierros alkaa kohdasta 25:35.

Seuraavassa videotarinassaan missi kertoo, että uskoo tilanteen näkyneen myös kameralle.

Mutta let’s see! Kyllä se varmaan vähän näky kameralle, mutta elämä on! Olipa ihanaa päästä lavalle, Viivi kirjoittaa videossaan samalla kertoen kameralle, mikä tilanteessa meni vikaan.

– En saanut sitä siis päälle, en löytänyt sitä nappia kädellä. Noh, ei voi mitään. Katsotaan kohta, miltä se näytti, Viivi jatkaa.

Lue myös: Kohdennettua kylmähoitoa! Miss Suomi Viivi Altonen muokkaa vartaloaan – upeat bikinikuvat Seiskassa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »