fbqNaapurit hierovat silmiään?! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen, 24, ottaa rennosti Helsingin-kodissaan: ”Hihhuloin täällä aina vähissä vaatteissa verhot auki” | Seiska
Viivi Altonen

Naapurit hierovat silmiään?! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen, 24, ottaa rennosti Helsingin-kodissaan: ”Hihhuloin täällä aina vähissä vaatteissa verhot auki”

Uutiset | 24.01.2021 10:03

Tamperelainen Viivi Altonen, 24, kruunattiin viime syyskuussa Suomen kauneimmaksi naiseksi. Hallitseva Miss Suomi liputtaa täysillä Pirkanmaan puolesta, mutta asuu siitä huolimatta nykyään Helsingissä. Pesunkestävä tamperelainen jysäytti muuttokuormansa alkuvuodesta aivan Kurvin sydämeen.

– Totta puhuen en tiennyt tästä paikasta mitään etukäteen. Asuntoilmoituksessa luki vain Kallio, mutten tuntenut Helsinkiä ollenkaan. Muutama tuttu kyllä rykäisi, että ”siellä saattaa olla vähän villimpää”, mutten silti tiennyt mihin oikein olen muuttamassa, Viivi nauraa Seiskalle.

Lue myös: Kuin Kurvin Kleopatra! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen avasi ovensa Seiskalle: ”Kotini on sanottu näyttävän egyptiläiseltä teltalta” – video!

Fiksusti tilava yksiö

Viivin valintaa on helppo ymmärtää, kun astelee kynnyksen yli sisään. Klassisessa arvotalossa sijaitseva yksiö on yllättävän tilava, 41 neliötä on käytetty fiksusti eikä hukkatilaa ole. Ikkunalaudat ovat leveät ja huonekorkeus suorastaan hillitön.

– Minulla oli aika tarkat kriteerit kodin suhteen, ja tässä ne täyttyivät hienosti. Halusin, että asunto olisi edellistä kotiani tilavampi ja että siitä löytyisi astianpesukone. Se oli ihan must, tiskaamiseen kyllästynyt kaunotar kertoo.

Lue myös: Missikaunotar Viivi Altonen asuu arvoyksiössä Helsingin Kalliossa – jääkaapissa skumppaa ja siipisoosia!

Hallitsevan Miss Suomen Kurvin-koti on täynnä persoonallisia yksityiskohtia ja muistoja maailmalta, jota tyrmäävä tummaverikkö on kiertänyt runsaasti.
Hallitsevan Miss Suomen Kurvin-koti on täynnä persoonallisia yksityiskohtia ja muistoja maailmalta, jota tyrmäävä tummaverikkö on kiertänyt runsaasti.

Kodikkuus on tärkeintä

Viiviä puistattaa pelkkä ajatuskin vitivalkoisesta ja steriilistä design-kodista, jossa pinnoilta ei löydy pölyhiukkastakaan. Miss Suomelle kodissa on tärkeintä viihtyisyys ja kodikkuus.

– Skandinaavinen pelkistetty tyyli on kaunis, muttei ehkä ihan omaan makuuni. Toki keittiössä voi olla siistit pinnat, mutta muutoin kaiken ei tarvitse olla niin tiptop. Tykkään väreistä ja olen räiskyvä persoona.

– Ollakseni rehellinen en ole koskaan kauheasti nähnyt vaivaa kotini eteen. Tärkeintä on, että kotiin tullessa tuntee oikeasti tulevansa kotiin. Eihän tämä ole välttämättä kaikista kaunein, seesteisin tai hienoimmin sisutettu kämppä, mutta se näyttää minulta.

24-vuotias tumma kaunotar on kuin Kurvin Kleopatra poseeratessaan Seiskalle.
24-vuotias tumma kaunotar on kuin Kurvin Kleopatra poseeratessaan Seiskalle.

Vähissä vaatteissa verhot auki

Asunnon ainoa miinus on se, että sen ikkunat antavat sisäpihalle. Kun vastapäinen kivitalo möllöttää vain metrien päässä, ei liiasta auringonvalosta tarvitse haaveilla.

– Tampereen-kodistani avautui järvimaisema, joten tämä ei ole ihan samaa tasoa. Varsinkin näin talvella on tosi väsyttävää, jollei asuntoon tulvi runsaasti luonnonvaloa. No, kaikkea ei voi saada, hän huokaa ja hymyilee.

Lue myös: Miss Suomi 2020 Viivi Altonen, 23, häikäisee seksikkäissä alusvaatteissa - viettelevät sinkkukuvat!

– Eipä tuolla vastapäisessä talossa kyllä koskaan näy elonmerkkejä. Asuukohan siellä edes ketään? Mietin sitä toisinaan, kun hihhuloin täällä aina vähissä vaatteissa verhot auki!

KATSO KOKO KURVIN KLEOPATRAN MUHKEA KOTIESITTELYPAKETTI TUOREESTA SEISKASTA!

Näin kuumana Viivi on poseerannut Instagram-tilillään:

SIIVET SUUSSA: Miss Suomi Viivi Altonen testasi Hookin hirvittävän tuliset herkut

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!