fbqViivi Altonen suuntaa pian Miss Universum -kisoihin! Tällainen on Miss Suomen futuristinen kisapuku - katso uskomattomat kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Viivi Altonen

Viivi Altonen suuntaa pian Miss Universum -kisoihin! Tällainen on Miss Suomen futuristinen kisapuku - katso uskomattomat kuvat!

Kotimaa | 05.05.2021 21:01

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen reissaa loppuviikosta Yhdysvaltojen Miamiin Miss Universum -kisoihin.

Lue myös: Miss Suomen suhdepommi! Viivi Altonen iski italialaisen orin – paparazzikuvat Seiskassa!

Puku edustaa kehitystä

Tyrmäävä kaunotar esittelee nyt, millaisella asuvalinnalla missimaailman kovatasoisin raati hurmataan. Viivillä on nimittäin melko persoonallinen lähestymistapa kansallispuku-kategoriaan. 

Kansallispuku edustaa ilmiömäistä kehitystä, jonka läpi Suomi on kulkenut viime vuosisadan aikana. Maaseutuelämästä globaaliksi johtajaksi monilla eri aloilla, Viivi kirjoittaa Instagram-sivuillaan.

Lue myös: Kohdennettua kylmähoitoa! Miss Suomi Viivi Altonen muokkaa vartaloaan – upeat bikinikuvat Seiskassa!

Viivi Altonen
Viivi Altonen

Johtava rooli onnellisuudessa

Kansallispukujen esittely on viime vuosina saanut Miss Universum -kisoissa enemmän viihteellisiä piirteitä ja tähän Miss Suomikin luottaa. Viivi kertoi aiemmin Ilta-Sanomille, että koreografiansa alussa hänellä on perinteisempi suomalainen asu päällään. Koreografian edetessä perinteisen asun alta kuitenkin paljastuu tämä moderni luomus, jossa on yhdistelty led-teknologiaa ja kaunista muotia. 

Lue myös: Ravintoloitsija-rakas tarjoaa vain parasta! Tiukalla kisadieetillä oleva Miss Suomi Viivi Altonen: "Frank ei millään usko, etten voi syödä herkkuja päivittäin!"

– (Me olemme) Maa, jossa on maagisia revontulia ja henkeäsalpaava luonto, inspiraatiomme ja voimamme lähteenä. Säkenöivää nokkeluutta, joka mahdollistaa sellaisen ajattelutavan, joka johti meidät johtavaan rooliin sellaisilla osa-alueilla, kuten tekniikka, sosiaalinen tasa-arvo, hyvinvointi, koulutus, arkkitehtuuri, innovaatiot ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä onnellisuus, Viivi kirjoittaa.

Viivi Altonen
Viivi Altonen

Pukua tehtiin yli puoli vuotta

Miss Suomi paljastaa myös, että puvun valmistelu on kestänyt liki 8 kuukautta. Viivin kisatiimiin kuuluvat Tobias Tommila (The Absolut Mastermind), puvustaja ja ompelija Katrin Oro, LED-tekniikasta ja animoinnista vastannut Mikko Hirvonsalo, Lumina productions Oy (Katra ja Niko Solopuro), kankaat tulivat Tekstiilipalvelu Oy:ltä, LED-komponentit Lumisolutions. Kuvat Viivistä on ottanut Hans Lehtinen.

Lue myös: Ulkonäkö teki vaikutuksen! Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa: Näin tapasin Frank-rakkaani!

Viivi Altonen

Lue myös: Naapurit hierovat silmiään?! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen, 24, ottaa rennosti Helsingin-kodissaan: ”Hihhuloin täällä aina vähissä vaatteissa verhot auki”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Hans Lehtinen, Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!