Viivi Altonen

Ravintoloitsija-rakas tarjoaa vain parasta! Tiukalla kisadieetillä oleva Miss Suomi Viivi Altonen: "Frank ei millään usko, etten voi syödä herkkuja päivittäin!"

Kotimaa | 03.04.2021 15:03

Miss Suomi Viivi Altonen, 24, lähtee kisaamaan maailmankaikkeuden kauneimman naisen tittelistä toukokuussa Floridaan. Viivin ei passaa sanojensa mukaan pääsiäisenä koskea herkkuihin, sillä edessä on vielä viimeinen rutistus ennen hartaasti odotettua Miss Universumia. Tamperelainen tummaverikkö noudattaa parhaillaan erittäin tiukkaa ruokavaliota ja muokkaa vartaloaan personal trainerin avulla.

Lue lisää: Kohdennettua kylmähoitoa! Miss Suomi Viivi Altonen muokkaa vartaloaan – upeat bikinikuvat Seiskassa!

Siviilielämän puolella pyyhkii huomattavasti rennommin. Seiska paljasti helmikuussa Viivin tapailevan syntisen komeaa italialaista oria. Frankiksi paljastunut komistus ja Viivi eivät vielä asu avoliitossa, mutta viettävät runsaasti aikaa yhdessä. Ravintoloitsija kun on, miesystävä häärää mielellään keittiössä.

– Olen aika pätevä kokki, mutta nyt täytyy tunnustaa, että olen kyllä jäänyt toiseksi. Frank on aivan mieletön keittiössä, umpirakastuneelta vaikuttava Viivi hehkuttaa.

Lue lisää: Uskomaton ori! Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa italialaisen Frank-rakkaansa häkellyttävät taidot: "Täytyy tunnustaa, että olen kyllä jäänyt toiseksi"

Parasta pöytään

Täydelliseltä kuulostavassa asetelmassa on yllättävä miinuspuoli. Tiukalla dieetillä oleva missi myöntää miesystävänsä hemmottelevan hänet pilalle ruokapöydässä.

– Viime aikoina on tullut syötyä runsaasti todella hyvää ruokaa. Kun tapailee ravintoloitsijaa, illalliset eivät ole pelkkää kuivaa kanaa ja kasviksia. Vaikka kuinka haluaisin, sellaista ei vain tule pöytään, missi nauraa.

Viivi on yrittänyt sanoa kullalleen, ettei oikeasti voi syödä herkkuja joka päivä. Frank ei kuitenkaan kuuntele, vaan haluaa tarjota rakkaalleen vain parasta.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Tässä on Miss Suomi Viivi Altosen italialainen Frank-rakas – kiihkeä suudelma Helsingin keskustassa!

Viivi on itsekin  hyvä kotikokki,  mutta sanoo  jääneensä nyt selvästi kakkosviulun  soittajaksi. – Frank  loihtii meille ihan  älyttömiä illallisia!
Viivi on itsekin  hyvä kotikokki,  mutta sanoo  jääneensä nyt selvästi kakkosviulun  soittajaksi. – Frank  loihtii meille ihan  älyttömiä illallisia!

Kinastelua pastasta

Esimerkkinä Viivi mainitsee taannoisen arki-illallisen: Frank alkoi loihtia maanantain kunniaksi sellaisia luomuksia pöytään, ettei missi voinut kuin huokailla tyytyväisyydestä.

– Hän valmisti mustekalaa, kampasimpukoita ja jättikatkaravun pyrstöjä, joita seurasi järkyttävän hyvät grillivartaat. Jälkeenpäin oikein nauratti, etten ole ikinä syönyt niin hyvin maanantain kunniaksi.

Italialaisena Frank myös valmistaa jumalaista pastaa, mistä parille tulee toisinaan jopa pientä kinaa.

– En saisi ennen Miss Universumia syödä sitä niin paljoa. Frank vain vakuuttelee, että pasta on oikeaa ruokaa ja tekee aina hyvää ihmiselle.

Lue lisää Viivistä ja katso kaikki kuvat Seiskan suuresta pääsiäisjättituplasta!

Katso Viivin tyrmäävät bikinikuvat Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja, Rantasalmi
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!