Sofia Belorf

Viikon Kääk!-juorut: Sofia Belórf ulkoilutti Bambi-koiraa – kohukaunotar pälyili ympärilleen

Kotimaa | 01.08.2021 14:02

Seiskan lukija bongasi viime viikolla Helsingin ydinkeskustassa upean koiranulkoiluttajan, kun Sofia Belórf oli Bambi-koiransa kanssa liikenteessä.

– Sofia pälyili ympärilleen, varmaan pelkäsi tunnistetuksi tulemista, ytimestä ynnätään.

Sofia Belorf

Lue myös: Sofia Belórf kuuli Stefan Thermanin villistä viikonlopusta ja blondikaunottaresta: huusi niin, että Bulevardi raikui – paparazzikuvat!

Yllättävät kokoontujat

Spike Lee

Suomen presidentinkin tavannut Spike Lee bongattiin viime viikolla Helsingin Kruununhaasta. Hänen seurassaan olivat muun muassa häntä Suomessa isännöinyt Jasper Pääkkönen sekä poliitikot Juhana Vartiainen ja Elina Valtonen.

– He olivat hyvällä tuulella pyytäessään ohikulkijoita ottamaan kuvia, arvoalueelta avataan.

Lue myös: Ohjaajasupertähti Spike Lee Suomessa! Teki yllätysvierailun helsinkiläisravintolaan – tällaisen menun Hollywood-ohjaaja nautti: "Spikella on todellakin jalat maassa!"

Tuijotti tympeästi

Sara Chafak

Erohuhuissa marinoitunut Sara Chafak asioi viime viikolla Sellon kauppakeskuksessa Espoossa.

– Sara kävi ensiksi kahvilassa ostamassa jääkahvin ja sen jälkeen kauneusalan liikkeessä ostamassa irtoripsiä. Hän vaikutti kovin tympeältä ja tuijotti vain puhelimeensa eikä ottanut kontaktia asiakaspalvelijoihin, Sellosta selostetaan.

Lue myös: Suhdedraamaan uusi käänne: Sara Chafakin ja Jeffrey Lawmanin tuoreet somepäivitykset eivät jätä mitään arvailun varaan parin nykyväleistä - katso!

Kiireistä asiointia

Gettomasa

Keskisuomalainen Seiskan lukija bongasi Jyväskylän keskustasta siellä asioineen räppäri Gettomasan.

– Räppäri ravasi nopeasti viraston käytävää. Jotkut paperit hänellä oli kädessä ja lippiksensä lippa alhaalla. Masa ei varmaan halunnut tällä kertaa tulla pysäytetyksi, Suomen Ateenasta arvellaan.

Lue myös: Missikaunotar Erika Heliniltä raju tilitys ex-kumppanistaan Gettomasasta: räppärin röyhkeä käytös paljastui parhaalta ystävältä - "Jätä mut rauhaan!"

Villit bileet

Jupe Tuomola

Mediapersoona Jupe Tuomola juhlisti 50-vuotispäiviään terassiravintola Hampton Bayssa Helsingissä lauantaina. Jupen Helena-rakkaan järjestämissä tyylikkään villeissä kemuissa nautittiin kuohujuomaa ja vaahtokarkkeja. Juhlakalun kanssa bilettivät muun muassa Sanna Saarijärvi, Ile Jokinen, Esko Eerikäinen, Janne Virtanen ja Kimmo Vehviläinen, joka piti hilpeän juhlapuheen.

Lue myös: Jupe Tuomolalla on huonoja muistoja öky-Porschesta: ”Maksoi älyttömästi, mutta oli huollossa suurimman osan vuodesta”

Juhlajuoma maistui

Hynynen ja Perankoski

Mari Perankoski ja Jouni Hynynen olivat juhlatuulella Renny ja Johanna Harlinin upeissa kihlajaisissa. Rentoon, rintakarvoituksen paljastavaan asuun pukeutunut rokkari naureskeli vieressä, kun Mari-vaimo kumosi juhlajuomaa.

Lue myös: Mari Perankoski nappasi paparazzikuvan Jouni Hynysestä - mikä kesäkolli!

Nauttivat festareilla

Herlevi ja Suuronen

Akseli Herlevi nähtiin missirakkaansa Emmi Suurosen kanssa Tikkurila-festivaalilla.

– Pariskunta nautti Olavi Uusivirran keikasta seuranaan toinen pariskunta. Heillä näytti olevan rento ja mukava meininki, Tikkurilasta tiedotetaan.

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukijat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!