fbq
Kotimaa
27.07.2021 14:20
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Sara Chafak Jeffrey Lawman
Suhdedraamaan uusi käänne: Sara Chafakin ja Jeffrey Lawmanin tuoreet somepäivitykset eivät jätä mitään arvailun varaan parin nykyväleistä - katso!
Kotimaa
27.07.2021 14:20
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Seiska uutisoi viime keskiviikkona (21.7.), että vuoden 2012 Miss Suomen Sara Chafakin, 30, ja hänen avopuolisonsa Love Island Suomi -voittaja Jeffrey Lawmanin, 26, parisuhteen ympärille olisi ilmestynyt synkkiä pilviä. 

Seiskalle kantautui vihjeitä, joiden mukaan viime syksynä avoliittoon muuttaneet Sara ja Jeffrey olisivat täysin yllättäen päätyneet eroon. Erohuhut lähtivät liikkeelle hieman aiemmin, kun molemmat muuttivat omaa sosiaalisen median käytöstään merkittävästi.

Sara ja Jeffrey poistivat kaikki kuvat toisistaan omilta Instagram-tileiltään, ja lisäksi he ovat myös lakkasivat seuraamasta toisiaan Instagramissa.

Lue myös: Sara Chafak ja Jeffrey Lawman: Shokkiero?! Somekäytös muuttui rajusti - Sara ei kiistä eroa

Nyt rakastavaisten yllä näyttäisi jälleen vallitsevan poutasää, sillä yhteiskuvat ovat palanneet molempien tileille. Lisäksi ex-missikaunottaren tuoreimmassa julkaisussa on näyttävä kuvasarja, jonka viimeisimpänä kuvana on hempeä yhteiskuva pariskunnasta.

Kuvassa Jeffrey suukottaa avopuolisoaan hellästi otsalle. Sijainniksi kuvaan Sara on kirjoittanut englanniksi "jossain rauhallisessa paikassa."

Näet kaikki kuvat klikkaamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Sattuman kauppaa

Pariskunta tapasi toisensa sattumalta kerrostalon rappukäytävästä, kun Sara oli tulossa tädiltään ja Jeffrey menossa ystävänsä luokse, kaksikko kertoi alkuvuonna Ilta-Sanomille

Sara ja Jeffrey kisasivat myös yhtä aikaa Fort Boyard Suomi -ohjelmassa vuonna 2019 samassa joukkueessa, johon kuului myös Salkkarit-tähti Monika Lindeman. Seiska uutisoi pariskunnan suhdesutinasta saman vuoden elokuussa, kun parivaljakko oli viihtynyt yhdessä muun muassa Blockfest-festivaaleilla. 

Lue myös: Todellinen shokkiero?! Sara Chafak hehkutti vielä viime viikolla suhdettaan: Meillä menee tosi hyvin

Anna-lehden mukaan suhde oli kuitenkin roihahtanut jo ennen Fort Boyard Suomi -kuvauksia, kun rappukäytävässä tapahtuneen kohtaamisen jälkeen yrittäjänä työskentelevä Jeffrey oli rohkaistunut laittamaan viestiä Saralle Instagram-tililtään. 

Sormus sormessa

Vielä aiemmin tässä kuussa Gant <3 Miss Suomi -muotinäytöksessä Sara kommentoi Seiskalle parisuhdettaan.

– Meillä menee Jeffreyn kanssa tosi hyvin. Yhteinen koti ei ole paljastanut toisesta mitään yllätyksiä. Avoliitto ei ollutkaan meillä mikään hetken mielijohde, Sara kertoi Seiskalle ennen erohuhuja.

Lue myös: Sara Chafak hehkui lyhyessä punaisessa mekossa – missikaunotar avautuu kesien levottomuudesta

Samassa tilaisuudessa Saran kädessä kimalteli upea sormus, mutta kaunottaren mukaan kihloista ei ollut kyse.

– Ei, emme ole kihloissa. Se tapahtuu sitten, kun sen aika on.

– Etenemme elämässä pikkuhiljaa, mikäs kiire meillä on mihinkään. Haluamme elää, nähdä ja kokea asioita yhdessä, Sara kertoi Seiskalle viime viikon tiistaina.

Lue myös: Huhhuh, Sara Chafak hankki 80 000 euron luksus-Mersun - kuva! Poseeraa tyrmäävänä puolialasti kuin miestenlehdessä

Sara Chafak
Sara kommentoi avoliittoaan Seiskalle aiemmin tässä kuussa.
Sara Chafak Jeffrey Lawman Monika Lindeman
Sara ja Jeffrey kisasivat Fort Boyard -ohjelmassa samassa joukkueessa kuin Monika Lindeman. Pariskunnan rakkaus roihahti jo ennen ohjelman kuvauksia.

Lue myös: Hameen alta vilahti liikaa! Kostea yllätys keskeytti Sara Chafakin ja Jeffrey Lawmanin ihanan hetken - katso kuvat!

Seiskan arkistovideo! Sara Chafak Internetin pelottavimmasta hakukoneesta: En tiedä mitä hakukone voisi minusta löytää

Tilaa Seiskan uutiskirje! »