fbq
Kotimaa
21.08.2020 17:50
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Gettomasa Erika Helin
Missikaunotar Erika Heliniltä raju tilitys ex-kumppanistaan Gettomasasta: räppärin röyhkeä käytös paljastui parhaalta ystävältä - "Jätä mut rauhaan!"
Kotimaa
21.08.2020 17:50
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Parin vuoden takaisesta Miss Suomi -finaalista tuttu malli Erika Helin erosi keväällä räppäri Gettomasasta eli Aleksi Lehikoisesta viiden seurusteluvuoden jälkeen.

Erika kertoi Seiskalle heinäkuussa, että Erikan ja Aleksin parisuhde päättyi pettämisen takia.

– Pettämisväitteet eivät ole tuulesta temmattuja. Hän rikkoi sydämeni tempauksillaan, Erika toteaa.

Räppäri yhdistettiin pian eron jälkeen venäläistaustaiseen savonlinnalaiskaunottareen Pasha Pozdniakovaan, 20.

– Toivotan heidän suhteeseensa kaikkea hyvää. Jos juttu alkaa pettämisestä, niin todennäköisesti se myös päättyy siihen, Erika kertoi heinäkuussa.

Lue myös: Pettäminen oli liikaa! Povipommi Erika Helin kommentoi ensimmäistä kertaa eroaan suosikkiräppäri Gettomasasta!

Sovintoyritys

Nyt Erikan ja Aleksin välille on syttynyt jälleen uutta draamaa. Erika julkaisi perjantaina iltapäivällä avoimen tilityksen Instagramin videotarinassaan, missä hän avautuu ex-kumppaninsa epäluotettavasta käytöksestä. Erika vahvisti Seiskalle perjantaina, että hän viittaa tekstissä nimenomaan Aleksi Lehikoiseen eli Gettomasaan.

- Vau vau vau... Mä ajattelin, ettei asiat mene enää huonommaks. Mun ex soitti mulle eilen. Ei olla oltu about 3 kk missään tekemisissä, jos ei lasketa sitä, kun se kesällä kerran soitti mulle ja sanoi, ettei mun pitäs liikkua tietyssä miesseurassa, koska oli huomannut instasta et seuraan vääriä tyyppejä, Erika aloitti tilityksensä.

- Mut hän soitti nyt pyytääkseen, että voisinko mä lopettaa mun tunteista julkisesti puhumisen, koska kaikki mikä liittyy meidän eroon voi vaikuttaa hänen uraan ja yksityiselämään negatiivisesti.

Erika kertoo, että he sopivat Erikan kunnioittavan Aleksin toivetta ja vastapalveluksena Aleksi ei puhuisi Erikasta epäkunnioittavaan sävyyn kenellekään. Lisäksi he sopivat, että he voivat soittaa toisilleen, mikäli on hätä.

Lue myös: Suosikkiräppäri Gettomasa särki Erika Helinin sydämen – ”Sattui paljon, kun sain tietää uudesta kumppanista!”

Aleksin soitto oli tehnyt vaikutuksen Erikaan, koska hän koki sen osoituksena Aleksin nöyryydestä ja vastuun ottamisesta. Ex-pariskunta oli sopinut, että voisivat jatkossa olla "aikuismaisissa väleissä", tervehtiä vastaan tullessa ja jatkaa elämää normaalisti eteenpäin.

- Hän esitti toiveen, että Erika mei ei voida olla tän enempää yhteyksissä, koska mä rakastun suhun uudelleen, Erika kirjoittaa.

Takin kääntö

Erika kertoo tilityksessään, että hän teki samalla Aleksille myös selväksi, että vaikka he sopivat välirauhan, Erika ei silti tulisi antamaan anteeksi Aleksin tempauksia menneisyydessä.

- Miten mä voisin koskaan antaa anteeksi sitä, että se on mm. lupaillut yhdelle twerkkaajalle jättävänsä mut, että ne vois selvittää oman suhteensa tulevaisuuden? Tai sitä, että että samaan aikaan, kun mut on esitelty perheelle, on miehellä ollut avain toisen naisen asuntoon. Joo, vähän liikaa kelle tahansa.

- No mä ajattelin kuitenkin, että tää on ihan fiksu diili haudata vanhat kaunat, olla väleissä ja jättää kaikki tapahtunut menneisyyteen. Mut kuinka väärässä mä olinkaan. 

Lue myös: Miehet ahdistelivat Erika Heliniä kikkelikuvilla - joutui poistamaan suositun somekanavan nopeasti: "Todella oksettavaa!"

Pian välirauhan sopimisen jälkeen Aleksi käänsi nimittäin Erikan mukaan takkinsa salakavalasti.

- Ei mennyt kauaakaan, kun se oli puhelun jälkeen käynyt haukkumassa mut ympäriinsä ihan täydeksi sekopääksi. Vau.

Pahan puhuminen selän takana tuli järkytyksenä Erikalle.

- Tää oli loistava muistutus siitä, että miks me ei olla oltu tekemisissä. Mulla ei ole hajuakaan siitä, et uskooko tyyppi omia valheitaan vai onks sillä joku suuri master plan muiden ihmisten päänmenoksi.

- Tämä avautuminen nyt viel kiitoksena sun lojaaliudesta. Jätä mut rauhaan, Erika päätti kirjoituksensa.

"Päätin tempaista oman versioni asiasta"

Seiska tavoitti Erikan puhelimitse pari tuntia videotarinan julkaisun jälkeen. Erika kertoi saaneensa kuulla Aleksin rumista puheista ystäviensä kautta.

- Aleksi halusi sopia puhelimessa välimme ja ne saatiinkin sovittua. Mutta heti puhelun jälkeen hän oli soittanut mun parhaalle ystävälle ja sanonut, että "Erika on psykoosissa, hankkikaa sille apua", Erika kertoo.

Lue myös: Katso huikeat alastonkuvat kaunottaresta! Tällaista materiaalia Erika Helin julkaisee maksullisella K18-sivustolla!

Erikan mukaan hän päätti julkaista Instagram-videotarinan, koska halusi tuoda julkiseksi exänsä käytöksen.

- Päätin tempaista oman versioni asiasta someen, kun ei ollut enää muutakaan vaihtoehtoa sen jälkeen, kun hän on alkanut häiriköidä mun ystäviä.

Erikan mukaan hän on saanut kuulla Aleksin tekemästä mustamaalauksesta ja pettämisistä myös naisilta, jotka ovat tapailleet räppäriä.

- He ovat viestitelleet minulle, että heillä on samanlaisia kokemuksia Aleksista kuin minullakin. Yksi nainen kertoi, että Aleksi on mustamaalannut minua avoimesti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »