Katso kuva!
Spike Lee

Ohjaajasupertähti Spike Lee Suomessa! Teki yllätysvierailun helsinkiläisravintolaan – tällaisen menun Hollywood-ohjaaja nautti: "Spikella on todellakin jalat maassa!"

Kotimaa | 20.07.2021 12:18

Maailmanluokan ohjaaja ja Hollywood-tähti Spike Lee, 64, on saapunut yllättäen Suomeen ja vieraillut julkkisten suosimassa hienostoravintola Nokassa.

Oscar-palkittu ohjaaja poseerasi ruokailunsa yhteydessä ravintolan henkilökunnan kanssa yhteiskuvassa, jonka ravintola Nokka jakoi omalle Instagram-tililleen.

– Me saamme palvella siisteimpiä ihmisiä! Kiitos, kun tulit Spike Lee. Toivottavasti nautit villistä suomalaisesta ruoasta, ravintola kirjoitti englanniksi kuvan yhteyteen.

Nokan keittiöpäällikkö ja huippukokki Ari Ruoho on päässyt kestitsemään superjulkkiksia ravintolassaan ennenkin, sillä pari vuotta sitten brittilaulaja Ed Sheeran vieraili helsinkiläisravintolassa Suomen keikkojensa yhteydessä.

Seiska tavoitti Ruohon kommentoimaan Spike Leen vierailua tiistaina. Kokki oli tähden lounastamisesta erityisen mielissään.

– Kyllä vain, Spike Lee ja kumppanit kävivät syömässä ravintolassamme. He ilmoittivat tulostaan etukäteen ja tiedustelivat mahdollisuutta tulla syömään. Mehän olimme kiinni ja minäkin olen kesälomalla. Jos asiakas haluaa ravintolamme yksityiskäyttöön, niin se heille järjestetään. Todella mukavaa, että he ovat löytäneet ravintolamme ja että me pystymme taipumaan tähän palveluun, Ari viittaa julkkisasiakkaisiinsa.

Ari kertoo Leen nauttineen ravintolassa kuuden ruokalajin lounaan samppanjoineen ja viineineen.

– He söivät Nokka menun, mutta pääruoaksi he halusivat poikkeuksellisesti villikalaa. Tarjolla oli kylmäsavuhaukea ruistacossa ja alkuruokana muun muassa savulahnaa. Hän tykkäsi kovasti ruoastamme. Seurue arvosti erittäin paljon vastuullisia ja eettisesti valittuja raaka-aineita. Luulen, että tämä oli myös syy, miksi he vierailivat ravintolassamme.

Keittiöpäällikkö kuvailee huippuohjaajaa todella rennoksi kaveriksi.

– Hänellä on todellakin jalat maassa, ei mikään stara tyyppi. Seurue tuntui viihtyvän todella hyvin. Kyllä he useamman tunnin viihtyivät lounastamassa.

Ravintola Nokka sijaitsee nimensä mukaisesti Kajanokassa.
Ravintola Nokka sijaitsee nimensä mukaisesti Katajanokassa.

Lue myös: Ed Sheeran nautti lounasta Helsingissä: salainen vierailu laaturavintolassa - kuva!

Lue myös: Maailmantähtien suosiman helsinkiläisravintolan keittiöpäällikkö Ari Ruoho: Metsästän riistan asiakkailleni!

Spike Leen ohjaajama elokuva BlackKklansman palkittiin käsikirjoituksestaan Oscar-palkinnolla. Elokuvaa tähditti näyttelijä Jasper Pääkkönen, jonka Lee on palkannut myös seuraavaan elokuvaansa.
Spike Leen ohjaajama elokuva BlackKklansman palkittiin käsikirjoituksestaan Oscar-palkinnolla. Elokuvaa tähditti näyttelijä Jasper Pääkkönen, jonka Lee on palkannut myös seuraavaan elokuvaansa.

Juuri ennen Suomen vierailuaan Lee päätyi otsikoihin Cannesin elokuvajuhlilla tapahtuneen lipsahduksensa takia.

Lee sai kunnian toimia elokuvajuhlien palkinnoista päättävän juryn puhemiehenä. Lauantaina päättyneiden juhlien loppuhuipennus meni kuitenkin hieman mönkään, kun Lee paljasti pääpalkinnon voittajan vahingossa ennen aikojaan.

Twitteriin jaetulla videolla näkyy, miten juontaja ojentautuu pysäyttämään Leen juuri kun tämä on ehtinyt möläyttämään voittajaelokuvan nimen. Lee hämmentyy tilanteesta selvästi itsekin ja kääntyy kysyvästi takanaan istuvien ihmisten puoleen. 

Katso alta video hauskasta lipsahduksesta.

 


 

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:All Over Press, Instagram, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!