fbq
Viikon Kääk-juorut: Mira Luoti ja levypomorakas avoimesti yhdessä! | Seiska
Kotimaa
01.11.2021 06:59
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Mira Luoti
Viikon Kääk-juorut: Mira Luoti ja levypomorakas avoimesti yhdessä!
Kotimaa
01.11.2021 06:59
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat ovat huomanneet Mira Luodin uuden levypomorakkaan auton seisovan toistuvasti laulajan pihassa illasta aamuun.

Enää pariskunta ei ole muutenkaan peitellyt onneaan, vaan Seiskalle kantautuneiden vinkkien mukaan mies ja Mira liikkuvat avoimesti yhdessä. Äskettäin rakastavaiset palasivat lemmenlomalta auringon alta. Rakastunut Mira jakoi somessa reissusta jopa yhteiskuvan.

Seiska tavoitti niin levypomon kuin Miran, mutta kumpikaan ei halunnut kommentoida suhdettaan – eivätkä kieltäneetkään sitä.

Lue myös: Mira Luoti ensimmäisessä yhteiskuvassa uuden musamogulirakkaansa kanssa: karkasivat yhdessä lemmenlomalle - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Luoti (@miraluoti)

TAAS UUSI RAVINTOLA!

tomi

Australiassa perheensä kanssa asuva Tomi Björck paljasti äskettäin somessaan avaavansa uuden ravintolan Kämp-luksushotelliin Helsingissä. Ravintolan olisi tarkoitus avautua ensi keväänä. Huippukokilla on ennestään puolisen tusinaa ravintolaa pääkaupunkiseudulla sekä kotimaassaan Ausseissakin jokunen.

Lue myös: Huippukokki Kari Aihinen lataa yllättävän analyysin kollegastaan Tomi Björckistä: ”Hän on meistä se ainoa supermenestyjä”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomi Björck (@tomibjorck)

Lue myös: Menestyskokit vuosien takaa! Ravintoloitsija Tomi Björckin nostalgiakuvaa ei voi nauramatta katsoa – nuori Kape Aihinen on kuin Darude!

LEIKKIVÄT TARJOILIJAA!

Viime viikon torstaina ruokailijat saivat ruuan lisäksi hauskuutta Turun suunnassa, kun kaverukset Jethro Rostedt ja Jaajo Linnonmaa pamahtivat Jethron omistamaan kebab-ravintolaan lounasaikaan.

– Miehet hassuttelivat ruokaa odotellessaan. Jethro tarjoili Jaajolle ruuan kuin oikea tarjoilija, kebab-vieraat kikattavat.

Lue myös: Jethro Rostedt sulki Tallinnan kebab-ravintolansa - kertoo nyt ikävät syyt taustalla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.