fbq
Kotimaa
01.09.2021 20:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, lukijan kuva
Jethro Rostedt
Jethro Rostedt sulki Tallinnan kebab-ravintolansa - kertoo nyt ikävät syyt taustalla
Kotimaa
01.09.2021 20:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, lukijan kuva

Marraskuussa 2019 Tallinnaan ydinkeskustassa avattu Jethro Rostedtin, 45, lempinimeä kantanut Jeti´s Kebab on sulkenut ovensa kaikessa hiljaisuudessa. Seiska tavoitti Jethron kommentoimaan tilannetta.

- Joo jouduimme laittamaan paikan kiinni koronan vuoksi. Toki siihen liittyy se, ettei Virossa ollut enää turisteja käytännössä katsoen lainkaan, Jeti paljastaa.

Lue myös: Jethro Rostedt alkaa kebab-yrittäjäksi!

Jethron toinen Jeti´s Kebab -ravintola on vielä toiminnassa Turussa.

jethron baari

KOKI SEDUN KOHTALON

Tallinnan Vanhassakaupungissa lähes vuoden ennen koronapandemiaa pyörinyt ravintola sai alussa räjähtävän vastaanoton ja oli suosittu niin suomituristien kuin paikallisten keskuudessa. Ennen ravintolan avausta Jethro kertoi ylpeänä Kauppalehdessä ja muulle medialle, että taustalla hänen lisäksi häärivä suomalaislähtöinen liikemiesporukka on investoinut yritykseen noin 100 000–200 000 euroa.

Lue myös: Jättivelat ja miljoonasotku! Jethro Rostedtilla raju oikeusriita!

Koronapandemia on tehnyt tuhojaan myös muille suomalaistaustaisille yrittäjille. Kesäkuun alussa Seiska paljasti ex-ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskisen, 63, joutuneen sulkemaan Aino ja Onni -karaokeravintolansa Tallinnan satamassa.

- Tallinnan Vanhassakaupungissa on mennyt eri lähteistä riippuen 50-60 prosenttia ravintoloista nurin. Me emme pystyneet pitää paikkaa auki vuoteen vuokrien kuitenkin koko aika pyöriessä. Avaamme taas, kun maailma on normalisoitunut, Jethro paljastaa.

Lue myös: Jethro Rostedt puhuu avoimesti rahasta: Tienaan asunnoillani 250 000 euroa kuussa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »