fbq
Niko Ranta-aho ja William

Veitsi kädessä yöhön! Niko Ranta-ahon ja räppäri-Williamin sekavat kotibileet

Seiska paljasti suositun räppäri Williamin eli raumalaisen Ville Virtasen, 25, joutuneen syytteeseen rahanpesurikoksesta. Hänen epäillään yrittäneen kuskata kesäkuussa 10 000 euroa laitonta rahaa Espanjassa asuneelle huumepomolle.

Räppäri Williamia syytetään huumerahojen viemisestä Espanjaan - Sonja Aiello oli reissussa mukana

Niko Ranta-aho ja räppäri William alias Ville Virtanen hengailivat yhdessä kesällä 2020.
Niko Ranta-aho ja räppäri William alias Ville Virtanen hengailivat yhdessä kesällä 2020.

Huumeliiga jäi kiinni, ja juttua käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa. Epäilyllä ei ole kytköstä Niko Ranta-ahon, 34, johtaman Katiska-liigan toimintaan. Sen sijaan Seiska on selvittänyt, että William ja Niko ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä Nikon vapauduttua tutkintavankeudesta kesällä 2020.

Näin Williamin rahanpesupiina alkoi – salatut viestit jäivät FBI:n haaviin

Kaksi naista soitti hätäkeskukseen elokuisena aamuyönä 2020, koska pelkäsivät Nikon sekavuutta ja että tämä tekisi jotain pahaa ystävälleen Williamille.
Kaksi naista soitti hätäkeskukseen elokuisena aamuyönä 2020, koska pelkäsivät Nikon sekavuutta ja että tämä tekisi jotain pahaa ystävälleen Williamille.

Elokuisena yönä 2020 hätäkeskus vastaanotti erikoisen puhelun. Kaksi naista kertoi olevansa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa. He kertoivat saaneensa kutsun asuntoon ystävältään, jonka toinen naisista nimeää Ville Virtaseksi Raumalta.

Virtanen oli asunnossa toisen miehen vieraana. Puhelussa selviää, että illan isännän nimi oli Niko. Naiset kertoivat hätääntyneensä, kun Niko ja William olivat poistuneet asunnosta, että nimenomaan Villelle (Williamille) sattuu jotain pahaa.

Räppäri William saapui myöhässä ja ylimielisenä huumekäräjille: ”Etsä osaa suomea?”

Hätäkeskukselle naiset kertoivat löytäneensä Nikon asunnosta kännykän, jota he kutsuivat agenttipuhelimeksi. Nikolla oli tuolloin Katiska 2 -tutkinnan mukaan käytössään salattu Sky ECC -puhelin, jolla ei tiettävästi voi soittaa muita kuin hätäpuheluita.

Räppäri Williamin rahanpesujutun poliisikuulustelut julki – ei halunnut auttaa ja vastaili kuin liivimies – lue!

Naiset olivat peloissaan siitä, että Niko olisi heidän väittämänsä mukaan ottanut keittiöstään veitsen. Tämän jälkeen Niko ja William olivat lähteneet yönselkään, eivätkä naiset enää pystyneet olemaan heihin yhteydessä. Toinen naisista oli nimenomaan huolissaan Villen (Williamin) puolesta ja pelkäsi, että tälle sattuu jotain pahaa.

Seiskasta

TILAA SEISKA TÄSTÄ!